Tulkinnallinen Energiahoito 60 min

Tulkinnallinen energia hoito peilaa energiatukoksia kehostasi. Tukoksia saattavat aiheuttaa erilaiset olosuhteet, tunteet, vuorovaikutussuhteet, toisten sanat ja ajatukset. Kehoomme jää myös ylisukupolvien ja menneiden elämien traumoja, jotka tuntuvat kipuina ja tuottaa tiettyjä käytösmalleja. 

Tulkinnallinen hoito vapauttaa näitä, yhdessä vuorovaikutuksellisesti jutellen. Traumojen irrottaminen tapahtuu lempeästi, sen enempää asiaa enää avaamalla, vaan jo menneinä tapahtumina irrottamalla. Tukosten hellittäessä oma energia alkaa virtaamaan. Olotila raikastuu ja rentoutuu. Kipukohdat vapautuvat ja itsetuntemus - ja varmuus  vahvistuu. Oma elämänpolku alkaa avautua ja tunnet olosi varmemmaksi, sielusi äänen saaden tilaa tulla elämään. 

Halutessasi saat voimaannuttavaa informaatiota oman Galaksien ja planetaarisista lähtökohdista. Salliessasi lempeä yhteys edesmenneisiin tai viestejä omilta : enkeleiltä, oppailta, yksisarvilta ja lohikäärmeiltä hoitavilla vaikutuksilla. Mahdollisuus myös auttaa eläinkommunikoinnin avulla sekä vapauttaa välitilaan jääneitä sieluja.
Puhdas totuus on ainoa parantava rakkaus. Ja se rakkaus on sinussa.

Tulkinnallinen energiahoito etänä tehdään puhelimitse.

85,00 €