Hoitava Energiavalmennus

Sisäinen ilo, kauneus ja rakkaus
-
Hoitava Energiavalmennus

- Etänä tai Turussa / Turun lähialueella

Tasapainoa ja iloa omaan arkeen

Käytännönläheinen valmennus tuo esiin sinun vahvuuksiasi ja lahjakkuuksiasi. Se auttaa havainnoimaan kuka sinä todella olet. Itsetuntemukseesi vahvistuu ja opit huomaamaan todellisen sisäisen voimasi. Voiman ja terveen rakkauden itseesi. Rakkauden, joka vahvistaa sinua elämään sinun näköistä elämää. Avautuen aidolle minuudelle, sielullesi ja omalle rakkaudellesi. Sinussa olevalle parantavalle elämänenergialle. Omaan ja kaikkien yhteiseen rakkauteen, joka tuo elämään tyytyväisyyden, ilon ja onnellisuuden.


Oletko tuntenut tarvetta poistaa pysyvästi kehon tuntemusten syy-yhteyksiä? Rentoutua, rauhoittua ja pysähtyä kuuntelemaan, mitä minulle aidosti kuuluu?

Kaipaatko arkeesi tasapainoa itsesi kanssa, mielen ja kehon rauhaa? Oletko miettinyt, mitä tahdot elämässäsi tehdä? Ja mikä on luontainen oma suunta elämässäsi?

Uudenlaisen ohjauksen avulla opit tunnistamaan todellisia elämän tarpeitasi. Valmennuksen aikana jutellaan yhdessä. Havainnoidaan ja vapautetaan tunnelukkoja, menneitä esteitä tietoisen energiahoidon avulla.

Oman sisäisen sielukkuuden avaaminen erilaisten mielen, kehon ja meditoinnin harjoitteilla, auttavat vahvistamaan tervettä itsevarmuutta. Ne tuovat aitoa kunnioitusta itseen ja huomaamaan elämän arvokkuuden, upeassa sielunsuunnitelmassasi.

Valmennuskerta on halutessasi joko 60 tai 90 minuuttia. Valmennus räätälöidään tarpeiden mukaisesti valmennukseen sisältyvän Luonnolliset Tunteet - menetelmän. Aikaa varatessa tehdään maksuton alkukartoitus, kuunnellaan tämän hetken tarpeita ja ajatuksia.

Sisäisen ilon, kauneuden ja rakkauden avaava valmennus sisältää:

  • yhdessä juttelua,
  • läsnäolo-, meditointi- ja rentoutusharjoitteita
  • intuitiivisen energiahoidonHalutessasi :
  • Luovia tunnetaitoharjoitteita ( luova maalaus, kirjoitus, tanssi )
  • tunnekehoa avaavaa joogavenyttelyä

Ohjauksen aikana omat hoitavat energiat avautuvat kehossa

Yksilöohjaus voidaan tehdä etänä tai Aito - hyvän olon kauppa Turussa, Kauppiaskadulla ja Turun lähialueilla.

Tervetuloa avautumaan omaan luonnolliseen iloon ja rauhaan! Omaan rakkaudelliseen, onnelliseen ja omaan aitoon tietoiseen elämään

85,00 €