Yksilö -, Perhe- ja Ryhmävalmennukset

.

Hoitava yksilöohjaus

Uudenlainen, mielen ja kehon kokonaisvaltainen ohjaus

Uudessa ohjauksessa yhdistyy monta uutta näkökulmaa. Jutellaan tilanteestasi vuorovaikutteisesti ja ratkaisukeskeisesti, mutta tehdään myös luovia tunnetaito- ja kehon tietoisuusharjoitteita. Hellitetään lempeällä venyttelyllä paineita kehon tunnekanavista ja tehdään läsnäoloharjoitteita ja meditoivia rentoutumisharjoitteita. 

Yksilöohjaus auttaa havainnoimaan sinussa olevia tunteita ja kehotietoisuutta. Se  vahvistaa itsetuntemusta, opettaa kuuntelemaan sydämen ääntä  ja omaa sielullista suuntaa. Ohjauksessa yhdistyy fyysinen, henkinen ja sydämen hoitokokonaisuus.  Ohjaukseen on lisänä maadoittavia luontoyhteysharjoitteita.

Perhevalmennus ja satujooga

Uusia vinkkejä ja uutta näkökulmaa NEPSY - valmennukseen

Perheiden valmennus sisältää uusia tietoisia vaihtoehtoja ratkaisukeskeiseen Nepsy- valmennukseen. Mukana on luovia tunnetaitoharjoitteluja ja perheen yhteistä hauskaa satujoogaa. Valmennus tuo uusia vinkkejä ja rauhoittumis- ja rentoutushetkiä. 

Perhevalmennus soveltuu jokaiselle perheelle.

Valmennus ryhmälle

Valmennus on rentouttavaa yhdessä oloa. Se sisältää yksilöllisiä ja yhdessä tehtäviä ryhmäharjoitteita. Mm. luovia taideharjoitteita joko maalaamisen, kirjoittamisen, musiikin ja liikkeen harjoitteita, lempeää tunnekehon joogavenyttelyä. Valmennuksessa on mukana voimaannuttavaa ratkaisukeskeistä ja tietoista juttelua yhdessä.

Valmennusta toteutetaan sään salliessa myös ulkona luonnon rauhassa.

Tyhy - päiviin, perheille, harrasteryhmille, erilaisille seuroille, polttareihin, syntymäpäiville.

Aikaa varatessa on ilmainen alkukartoitus.

Rentouttava ja rauhoittava meditaatio

kehon, mielen ja sielun hyvinvointiin

Hetki lempeää läsnäoloa itselle. Meditointi eli tietoinen läsnäoloharjoite auttaa rauhoittumaan tähän hetkeen. Olla itsensä kanssa ja rentoutua. Ottaa aikaa itselle ja olla mitä parhain kaveri maailmassa, Nauttia omasta elämästä. Monien tutkimusten mukaan säännöllinen meditointi auttaa parantamaan keskittymiskykyä, vähentämään stressiä ja ahdistusta sekä laskemaan verenpainetta. 

Parhainta hyvää ajatteleva pysähtymisen hetki itselle, parantaa unenlaatua sekä selkeyttää olotilaa kaikenlaisiin päivän tehtäviin. Meditaation aikana kuunnellaan omaa hengittelytahtia sekä havainnoidaan kehossa olevia erilaisia tunteita ja tuntemuksia. Rauhoittuessamme ajatusten hälinä hiljenee, kehon ja mielen tasapaino harmonisoituu sekä tähän hetken olotila raikastuu ja energisoituu. Tervetuloa oma läsnäolo itsesi kanssa 🤍

Aistijooga luonnossa

Luonnon rentouttava Aistipolku


- Kehon ja mielen henkiseen hyvinvointiin, stressinpurkuun

- luontoyhteys- ja aistiharjoitteita

Aistipolulla laskeudutaan luonnon rauhaan. Raikkaassa luonnon ilmassa hengitellään, tehdään muutamia aistien - ja mielentaidon harjoitteita sekä lempeitä, omia tuntemuksia kuuntelevaa joogavenyttelyä. Aiempaa osaamista ei tarvitse olla.