Ammatinvalintaa ja opiskeluja suunnitteleville 21.3. asti TUTUSTUMISTARJOUKSENA  VALMENNUS  70€ 

Yksilö -, Perhe ja Ryhmävalmennukset

.

Yksilövalmennus

Ensimmäinen tutustumiskerta  

6o min   70€ (norm.105€) 

90 min   100€ (norm. 150€) 

Yhden, kolmen tai viiden kerran paketti

ILOLLA ITSESI KANSSA. 

Luonnolliset Tunteet - menetelmän avulla, pysähdytään aitoon läsnäoloon. Ohjauksessa voit olla rennosti itsesi kanssa. Kehotietoisuutesi auttaa kuuntelemaan myötätuntoisen avoimesti, mitä sinulle kuuluu nyt. 

Ohjauksessa heittäydytään vapautta avaavaan luovaan maalaamiseen, kirjoittamiseen ja liikkeeseen. Muutamien joogaliikkeiden sekä rentoutusharjoitteiden avulla opetellaan oman kehotietoisuuden ja tunteiden kuunteluun. Mitä tunteesi sinulle kertovat?

Ohjauksen, harjoitteiden avulla ja yhdessä jutellen, opit havainnoimaan tunteitasi, luottamaan intuitioosi, huomaamaan lahjakkuutesi ja arvokkuutesi maailmassa. Itsetuntemuksen kohotessa, saat voimaa ja rohkeutta toteuttaa rakkaita haaveita elämässäsi. 

Aidon luonnollisuuden - menetelmän valmennuksella ja monipuolisilla harjoitteilla

 • Opit kuuntelemaan tunteitasi, kehon tuntemuksia ja vapaudut kehon erilaisista kireyksistä.
 • avaudut omaan käytännölliseen arkeen mm. Ravinnon merkitykseen, ihmissuhteiden tasapainoon, rajoihin
 • Opit hellittämään kehosi kiputiloja mm. migreeni, vatsakivut, iskias, erilaiset selkä- ja nivelkivut, ahdistus ja uniongelmat saattavat hellittää. 
 • Saat lisää itsevarmuutta. -tuntemusta ja opit kuuntelemaan syvemmin elämääsi ja sydämesi ääntä.
 • opit kunnioittamaan omaa itseäsi ja samalla myös muita
 • oivallat arvokkaan loistokkuutesi
 • havainnoit monipuoliset lahjakkuutesi

Aiheesta lisää 


Ryhmävalmennus

ILOLLA JA RAIKKAUDELLA YHDESSÄ TOIMIMISTA, KAIKILLE OIKEALTA TUNTUVALLA JA SOLJUVALLA YHTEISTYÖLLÄ. 

Valmennus keskittyy avoimen kunnioittavasti perhe- ja ryhmädynamiikan parantamiseen. Selkeydellä sekä myötätuntoisella rehellisyydellä, vapautetaan ongelmia ja vuorovaikutusklikkejä. Palautetaan avoin kunnioitus, kaikkien parhaaksi. Valmennus tuo esiin upeita lahjakkuuksia ja sovittaa niitä yhteen ryhmän käytäntöön. Valmennus avaa  vuorovaikutuslukkoja sekä auttaa uusien ratkaisuiden täytäntöön laittamiseen. Se luo selkeyttä, iloa ja raikkautta yhteishenkeen ja tuo mahdollisimman parhaan tyytyväisyyden sekä arvostuksen koko ryhmän hyväksi.

Luonnolliset Tunteet - menetelmä sopii raikkaudellaan:

 • Työpaikan yksilö + ryhmävalmennukseen,
 • Tyhy - päiviin,
 • perheille,
 • harrasteryhmille,
 • erilaisille seuroille ja johtohenkilökunnalle,
 • polttareihin,
 • syntymäpäiville
 • sekä monenlaisiin erilaisiin tapahtumiin.

Kysy lisää ja ota yhteyttä, niin mennään yhdessä, tavoitteeseen, mikä on oikein. Suunnitellaan juuri teille sopiva valmennus ilolla, arvokkuudella ja avoimella totuuden kunnioituksella. 

Valmennus toteutuu mm. lahjakkuuksien toteutumisella ja kunnioituksen näkökulmasta. Henkilöstön hyvinvointi on upea ja näkyvä tavaramerkki. 

Yrityksille


Ammatin ja elämänsuunnan valmennus

ratkaisukeskeisesti kehotietoisuuden ja intuition avulla 

TUTUSTUMISTARJOUKSENA ENSIMMÄINEN VALMENNUS
70€ 

Mikä minusta tulee isona? 

Minne kouluun hakisin? 

Mikä minua aidosti kiinnostaa? 

Onko harrastukseni tuleva ammattini?

Mihin suuntaan menen ja mikä on tuleva ammattini? Ammatinvalinta on monelle vaikea paikka, jos ei ole vielä tietoa, mikä minusta tulee isona. Onko valinta sama, kuin kavereillakin? Tai kuuntelenko, mitä vanhemmat tai tutut sanovat? Miten itse tiedän itsestäni, mitä oikein haluan? Mieli saattaa seikkailla eikä osaa päättää. Saattaa nousta ahdistus?
Tähän apuun tulee kehotietoisuus. Se havainnollistaa kehossamme sijaitsevat tunteemme. Tunteemme ja kehotuntemuksemme antavat meille neuvoa siitä, mikä valinta on meille hyväksi. Tätä kutsutaan kehotietoisuudeksi. Tunteiden tunnistamisen ja oman intuition kuuntelun avulla tiedostaa, mitä ne minulle kertovat ja miten ne minua neuvovat. Keho on kuin totuus. Se on aina reaaliajassa ja sitä kuunnellessa valintani ovat oikeita ja aito tyytyväisyys säilyy elämässä. 

Valmennuksessa on mukana rentouttavia ja selkeyttäviä läsnäolo-harjoitteita. Hengitys- ja rentoutusharjoitteet tuovat rauhan tähän hetkeen. Valmennuksessa on käytössä ratkaisukeskeinen, vuorovaikutteisesti avaavaa ja kuuntelevaa dialoginen keskustelu. Kartoitetaan yhdessä harjoitteiden ja vahvistuvan itsetuntemuksen avulla, just sun avautuvaa elämän suuntaa, kuka olen ja mikä minusta tulee isona. 

Yksi valmennuskerta on 60 min mittainen.

Nyt tutustumistarjouksessa ensimmäinen kerta on hinnaltaan 70€ ( norm. 95€ )


Klikkaa ja lue lisää