Perheiden Nepsy - valmennus

Aisti- ja tunneherkkien perheiden Ratkaisukeskeinen Nepsy - valmennus. Mahdollisuutena hauska lisäohjaus yhteisellä satujoogalla

Perheiden Rakkaudellinen Nepsy - valmennus

Iloa ja rentoutta kaikille perheille. 

Ratkaisukeskeinen ja luova Nepsy - valmennus on luonteeltaan iloa ja harmoniaa tuovaa yhdessäoloa. Selkeydellään se auttaa havainnoimaan tunteita, kehon tuntemuksia ja niiden avulla tuomaan ratkaisuja päivittäiseen arkeen. Opetella kuuntelemaan tunteiden ja herkkien aistien avulla, mikä on kenellekin oikein ja juttelemaan asioista rauhassa. Avaten aitoa kunnioitusta toisiamme kohtaan, kuuntelemalla tunteita ja tunteiden takana olevia tarpeita sekä ymmärtämään huomioon ottaen meidän jokaisen aisti- ja tunneherkkyyttä.

Ohjaus tuo uusia ja rentouttavia vinkkejä perheiden arkeen. Mukana on luovia tunnetaitojen harjoitteita, yhteistä iloa tuovaa satujoogaa sekä yhdessä asioista keskustelua leikin ja sadun varjolla. Valmennus tuo uusia vinkkejä, rauhoittumis- ja rentoutushetkiä.  Perhevalmennus soveltuu jokaiselle perheelle vaikka ei ole mitään diagnoosia

Valmennus auttaa ymmärtämään perheen arvokasta aisti- ja tunneherkkyyttä, avaamaan iloista luovuutta ja kevyttä kehollista liikkuvuutta. Satujooga ei ole suorittavaa jumppaa vaan hauskaa yhdessä tekemistä ja toisten kunnioitusta. Valmennukset ovat mukavaa yhdessäoloa ja toisten huomioimista.

Perhevalmennuksessa ollaan halutessa myös ulkona luonnossa ja vahvistetaan rauhoittavaa luontoyhteyttä. Mahdollisuuksien mukaan mennään tutustumaan myös eläimiin ja opetellaan eläinten avulla omaa ja perheen herkkyyttä.