Ymmärrä koirasi käytöstä. Avaa kommunikoinnin yhteytesi ja rakkaudellinen vuorovaikutus. Ryhmä- tai Yksilöohjaus oman koiran kanssa

Luo ainutlaatuinen yhteys omaan koiraasi UUDELLA Yksilöohjauksella tai varaa ryhmäkoulutus esimerkiksi seuralle. Ohjauksen bonuksena rentous ja kipuja parantava vaikutus. 

Tahdotko ymmärtää paremmin koiraasi ja koirasi käytöstä? Vapauttamaan käytöksen takana olevaa syytä kuuntelemisen taidolla?

Jokaisen häiriökäytöksen takana on aiemmin aiheutuneita tapahtumia. Niin koiralla kuin ihmiselläkin. Uusi lempeä koulutus auttaa havainnoimaan sekä ymmärtämään koiran ja aitoa käyttäytymistä. Erilaiset harjoitteet sekä henkilökohtainen, "kädestä pitäen" havainnoiva ohjaus, auttaa vahvistamaan vuorovaikutustaitoja, tietoisuutta ja sanattoman kommunikoinnin taitoja.  Samalla sillä on parantava vaikutus kehon kivuille ja mielen estoille. Ohjauksen avulla opit tuntemaan itseäsi paremmin ja aidolla myötätunnolla. 

Uusi lämminhenkinen koulutus toteutuu niin yksilöohjauksena kuin Ryhmäohjauksella. Varaa ainutlaatuinen ohjaus itsellesi oman koiran kanssa, ryhmälle tai koirayhdistykselle. Aiheesta lisää myös luennoilla.

Tunne itsesi ja tunne koirasi. Rentouttavaa yhdessäoloa ja luonnollista kommunikointia koiran kanssa - koulutus.

3 kertaa

20.04., 04.05. ja 18.05.2024

Klo 13 -16

Miäletön-halli, Kuoppamäentie 3, Tampere

Haluaisitko ymmärtää aidosti koiran tunteita, tarpeita, oireita ja elekieltä? Tahdotko oppia rentoutumaan ja kommunikoimaan paremmin koiran kanssa?

Tampereella alkaa kolmen iltapäivän koirakommunikoinnin ryhmäkoulutus, jossa opit itsetuntemusta, luonnollisen tietoisuuden ja ymmärryksen tuovaa yhteyttä lempeällä rakkaudella niin itseesi kuin koiraasi. Jos olet kiinnostunut yhteydestä ja kommunikoinnista koiran kanssa,, sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa.

Kurssilla olevien harjoitteiden ja henkilökohtaisen ohjauksen avulla opit aivan uuden tavan lähestyä omaa koiraasi. Koulutuksessa opit myös koiran elekieltä ja fysiologiaa sekä saat käytännön vinkkejä koiran kanssa yhdessä toimimiseen.

Kurssipäivän alkuosa sisältää teoriaa, rentoutus- ja läsnäolo harjoitteita sekä tunnetaitojen ja oman tietoisuuden avaavia havainnointiharjoitteita. Tauon jälkeen tehdään käytännönharjoittelua ryhmässä sekä saat henkilökohtaista ohjausta uudenlaisen yhteyden muodostamiseen koiran kanssa. Alkuun koira-apuohjaajana toimii Eveliinan pitkäkarvainen collie Moona. Viimeisellä kurssikerralla harjoitteita voit tehdä halutessasi oman koirasi kanssa.

Kouluttajina toimivat eläinkommunikoinnin, elämäntaidon ja tunnetaitojen ohjaaja Terhi Oinaanoja sekä eläinfysioterapeutti ja eläintenkouluttaja Eveliina Mäki.


Kurssipäivät: 20.4., 4.5. ja 18.5.2024

Aika: klo 13-16

Paikka: Miäletön-halli, Kuoppamäentie 3, Nekala, Tampere


Kolmen kerran kurssimaksu on 275 €. Sisältää ohjaukset ja koulutusmateriaalin.
Ilmoittaudu joko Terhille terhi@naturalemotions.fi tai Eveliinalle tmieveliina.maki@gmail.com. Oman paikkasi voit vahvistaa maksamalla 150€ varausmaksun 10.4. mennessä Natural Emotions Oy:n tilille FI94 5716 9020 1230 43. 

Laita liitteeksi oma nimesi.

Kurssin jälkeen huomaat vahvistuneen itsetuntemuksen, luonnollisen rakkauden, maalaisjärkisen helppouden olla ja kommunikoida yhdessä ihanan koirasi kanssa.


Opittu yhteys, on sinulla lopun elämääsi.

Tervetuloa!

Toivottavat Terhi ja Eveliina sekä Moona

Koirakommunikoinnin ja vuorovaikutuksen yksilöohjaus oman koiran kanssa

Tahdotko oppia kommunikoimaan paremmin koirasi kanssa? Ymmärtämään aidosti koiraasi?

Koirakommunikoinnin yksilöohjauksessa opit aivan uuden tavan lähestyä omaa koiraasi. Ohjaukseen sisältyy rentoutusta, tunnetaitojen ja oman tietoisuuden avaavia havainnointiharjoitteita sekä henkilökohtaisen "kädestä pitäen" ohjauksen havainnoinnin.

Ohjauksen avulla huomaat luonnollisen rakkauden, aidon maalaisjärkisen helppouden olla yhdessä ja kommunikoida ihanan koirasi kanssa.  Ohjauksessa opittu yhteys, on sinulla lopun elämääsi.

Hinta sis,

- 1,5 h ohjaus á 155  € , Ensimmäinen tutustumiskerta 108,50 €

- alv. 24%.

- km - korvaukset < 30km Turusta

Soita ja varataan yhteinen aika upean taidon avaamiseen.

P. 040 7367035 / Terhi