Luennot ja luentopajat

Luennot ja luentopajat

Luentojen ja työpajojen aiheet antavat vinkkejä jaksamiseen ja tuovat tukea arkeen. Ne auttavat oman luonnollisuuden avautumisesta meidän ihmeisten arjen asioissa. Yksilöinä ja erilaisissa ryhmässä, Mukana on työpajoja esimerkiksi nuorten ammatin valintaan, työyhteisöjen hyvinvointiin, pariskuntien yhteiseen aikaan, aisti- ja tunneherkkien lasten vanhempien tukemiseen.


Luennoilla ja työpajoilla on mukana erilaisia luovia tunne- hengitys-  läsnäolo - harjoitteita. Ryhmille on omia harjoitteita sovittuun aiheisiin. Luennolla oleva energia on luonteeltaan avointa, parantavaa ja eheyttävää. Luennot ovat eri mittaisia, sovitusti riippuen tapahtumasta sekä paikasta.

Luentojen ja työpajojen aiheita voidaan myös yhdessä räätälöidä ja suunnitella erilaisen ryhmän tarpeiden mukaan  Esimerkiksi, työhenkilöstölle, harrastusseuroille, polttariporukoille, synttäreille, kavereille. 

Erilaisia luentopajoja löydät kuvan alta ja

linkkiä klikkaamalla, voit lukea lisää kaikenlaisista kokemusperäisistä luentoaiheista

Työpaja nuorille

Miten valitsen oikean opiskelupaikan

Mikä minusta tulee isona, mistä tiedän, mikä minua kiinnostaa ja mihin kouluun minun kannatta hakea ja mihin ei? Miten teen valinnan ja ison päätöksen?

Ammatinvalinta on iso kohta elämässä ja se mietityttää, miten oma valinta vaikuttaa tulevaisuuteen. Joskus valintatilanteessa  saattaa tulla painetta, valitsenko varmasti oikein. Vai onko ihan sama.

Ei ole ihan sama, koska olet todella lahjakas. Ja sinulla on täällä maan päällä tärkeä tehtävä. Olla juuri sinä. Ei se joku, joksi joku kavereista sanoo tai isä tai äiti sanoo tai joku muu aikuinen tai tuttu, joka kehottaa valitsemaan heidän mielestään sinulle oikean ammatin.

Hankaluuden valintaan tekeekin monilahjakkuutesi. Olet monipuolinen ja on vaikea valita tämän hetken mahdollisuuksien runsaudesta, mikä on juuri se oikea paikka.

Tämän workshopin harjoitteiden ja lyhyen luennon avulla, opit tuntemaan arvokasta sisäisyyttäsi. Opit havainnoimaan lahjakkuuksiasi, monipuolisuuttasi ja koet itsevarmuutta. Tunnet ja näet selkeämmin omaa suuntaasi.

Tervetuloa itsetuntemuksen avaavalle workshopille. Tervetuloa oman näköinen iloinen, turvallinen ja vapaa elämä! Olet nyt jo huippu, omalla upealla läsnäolollasi 💎

Aistiherkkien ja tunneviisaiden "kristallilasten" vanhemmille, lähimmäisille ja kasvattajille

Miten tunnistan erityisherkän kristallilapsen ja tuen hänen lahjakkuuttaan vahvuudeksi

Onko perheessäsi tunteikas ja tunteisiin herkästi reagoiva lapsi?

-Lapsi, jonka tunnetilat vaihtelevat nopeasti eikä aina aikuisena ymmärrä mitä tapahtui?

-Lapsi, joka saattaa jäädä yksin pitkäksi aikaa paikalleen vain katselemaan "tyhjyyteen" tai sinun ohi viereesi?

-Lapsi, joka tahtoo olla pehmeä sovittelija, joka häiriintyy toisten riidoista, erimielisyyksistä ja ehkä jo kovista äänistä?

-Lapsi, joka tunnetartunnan saaneena, joko lamaantuu tai muuttuu hänelle epätyypillisenä levottomana käytöksenä.

Luentopajalla opit ymmärtämään lahjakasta lasta ja saat tukea antavia vinkkejä ja avaimia omaan upeaan kasvattajuuteesi. Arjen tasapaino ja rauha avautuu elämisen arkeen, ymmärryksen ja oivallusten myötä .

Tukea saat kokemusperäisen erityis- ja aistiherkän elämän, tunneviisaiden lasten kasvatuksen ja ammatillisen tiedon pohjalta. 

Tervetuloa iloinen, aistirikas ja tunneviisas elämä!

Oma luonnollisuuteni arjessa 

- luentopajasarja, joka vahvistaa omaa itsetuntemustasi ja voimaannuttaa arkea

Lauantaisin klo 10:00 - 14:00, jonka välissä on 45 minuutin salaattilounas ja kahvi.

Luentopajaan kuuluu alkuun n. 1h:n luento, jonka jälkeen tehdään omia luovia harjoitteita. Harjoituksista jutellaan yhdessä ryhmänä, juuri niin kuin se parhaaksi itsestä tuntuu. Mukana on hengittelevää meditaatiota ja läsnäolo - harjoituksia.

Luentopajojen päivän aiheet

:1.  Omat tunteet, oma arvokas olemassaolo, oma avautuva parantava voima, luontoyhteys, luonnon parantava voima, luonnon läsnäolo ja kunnioitus, arjessa, valinnoissa, asenteissa ja käytännössä

2. Aisti- ja tunneherkkyys, aito hetkessä oleva totuus, tunteiden tuntemukset kehossa ja tunteiden viestit, intuition kuunteleminen,

3. Elämän suuri hyväksyminen; oman ja jokaisen sielunsuunnitelman palveleva kehitys ja tuki, kaiken tapahtuvan merkitys

Uusia toimintamalleja, asenteita ja elämisen onnea arvokkaaseen arkeen 🤍

Luonnollisesti pariskuntana -luentopaja

Onko sinulle tullut ajatus, että olisi kiva pitkästä aikaa viettää aikaa kahdestaan pariskuntana? Pysähtyä arjen hulinasta ja olla läsnä vain itselle kuin puolisollekin.  Kuunnella rauhassa, mitä toiselle kuuluu, mitä minulle kuuluu ja mitä meille yhdessä kuuluu?

Luonnollisesti yhdessä - luentopaja on suunniteltu juuri teille. Luentopajassa on erilaisia läsnäolo- ja vuorovaikutus- harjoitteita, muutama liike tunnekehoa avaavaa, lempeää ja rauhaisaa joogavenyttelyä sekä harjoitusten purkua puolisoiden kanssa sekä ryhmässä vertaistuellisesti.

Harjoitteet auttavat havainnoimaan arjen tätä hetkeä, omaa itseä, puolisoa ja yhteistä suhdetta. Harjoitteiden avulla saattaa löytyä aivan uusia tapoja toimia, asennoitua, elämän upeita lahjakkuuksia ja puolia, mistä ei ole ollut tietoinenkaan. 

Tunnetyöskentelyyn käytetään luovia taiteen tekniikoita, maalaamista, kirjoittamista ja musiikkia. Sekä kokonaisvaltaisemmin oman kehon tunteiden vapauttavia, rentouttavia kehollisia joogavenyttelyliikkeitä ja hengittävää läsnäoloa itselle. Aiempaa kokemusta taiteellisuudesta tai joogasta sinulla ei tarvitse lainkaan olla, sillä luentopaja on kokonaan suorittamisesta vapaata. Tällä luentopajalla ei ole mukana tantran menetelmiä.

Viikonloppuna on mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin viiden pariskunnan ryhmässä. Ryhmä on pienryhmä, jonka kanssa puretaan tekemiemme harjoitteiden tuomia tuntemuksia yhdessä. Jokainen halutessaan avautuu juuri sen verran, kun tuntee oikeaksi purkaa.

Luentopaja kestää 3h

ja kotiin lähdetään entistä tietoisempana itsestä sekä roolista parisuhteessa sekä yhteisen arjen toiminnasta 🤍