Luennot ja workshopit

Luennot ja workshopit

Hyvinvoinnin Luentoaiheet : 1 h 260 € 

 • Tunneviisaus ja intuitiivinen tilanneälykkyys vuorovaikutuksessa 
 • Tunnejohtaminen
 •  Intuitiiviset piilolahjakkuudet ja itsetuntemus - elämän mahtavat voimavarat
 • Itsekunnioitus, kunnioitus, omat rajat ja energiat. 
 • Aisti-, tunneherkkyys ja intuitio - mahtavat voimavarat 
 • Mielenrauha ja Aistien Luontoyhteys, luonnon voimaannuttava ja parantava voima .
 • Tunnetyöskentely, kehon tunteet ja tunteiden viestit.  
 • Oma vapaa tila ryhmässä. Soljuva ryhmä - ja perhedynamiikka. 
 • Aitous yhteiseen hyvään, kunnioitus, arvostus ja pyyteetön yhteistyö 
 • Rytmi. Oma luontainen elämänrytmi ja ajankäyttö. 
 • Elämän yksinkertaisuus, Luonnollinen tasa-arvoinen kunnioitus 
 • Aineenvaihdunta ja hermostollinen rentous. 
 • Puhtaan ravinnon merkitys mielelle ja keholle, Uusi valintatilanne.
 • Erityisherkkyys ja kehityksen tueksi syntyneet ajatus- ja toimintamallit
 • Erityisherkkyys ja traumat, miten syntyy Nepsyt
 • Erityisherkkyys ja häpeä, häpeän poisto
 • Erityisherkkyyden henkinen turva = ymmärretyksi tuleminen
 • Uudet Kristallilapset. Lasten aistiherkkyyden ja tunneälykkyys, lasten kasvun tukeminen

Aistiherkkien ja tunneviisaiden "kristallilasten" vanhemmille, lähimmäisille ja kasvattajille

Miten tunnistan erityisherkän kristallilapsen ja tuen hänen lahjakkuuttaan vahvuudeksi

Onko perheessäsi tunteikas ja tunteisiin herkästi reagoiva lapsi?

-Lapsi, jonka tunnetilat vaihtelevat nopeasti eikä aina aikuisena ymmärrä mitä tapahtui?

-Lapsi, joka saattaa jäädä yksin pitkäksi aikaa paikalleen vain katselemaan "tyhjyyteen" tai sinun ohi viereesi?

-Lapsi, joka tahtoo olla pehmeä sovittelija, joka häiriintyy toisten riidoista, erimielisyyksistä ja ehkä jo kovista äänistä?

-Lapsi, joka tunnetartunnan saaneena, joko lamaantuu tai muuttuu hänelle epätyypillisenä levottomana käytöksenä.

Ole onnellinen. Saat kokea aivan ainutlaatuista elämää ihanien lasten kanssa. Nämä lapset ovat upeita. Workshopissa opit ymmärtämään heidän tarkoituksellista käytöstään sekä saat tukea antavia vinkkejä ja avaimia omaan arvokkaaseen kasvattajuuteesi. Ymmärryksen ja oivallusten avulla arjen tasapaino ja rauha avautuu.

Tervetuloa iloinen, aistirikas ja tunneviisas elämä!

Työpaja ammattia suunnitteleville

Miten valitsen oikean opiskelupaikan

Mikä minusta tulee isona, mistä tiedän, mikä minua kiinnostaa ja mihin kouluun minun kannatta hakea ja mihin ei? Miten teen valinnan ja ison päätöksen?

Ammatinvalinta on iso kohta elämässä ja se mietityttää, miten oma valinta vaikuttaa tulevaisuuteen. Joskus valintatilanteessa  saattaa tulla painetta, valitsenko varmasti oikein. Vai onko ihan sama.

Ei ole ihan sama, koska olet todella lahjakas. Ja sinulla on täällä maan päällä tärkeä tehtävä. Olla juuri sinä. Ei se joku, joksi joku kavereista sanoo tai isä tai äiti sanoo tai joku muu aikuinen tai tuttu, joka kehottaa valitsemaan heidän mielestään sinulle oikean ammatin.

Hankaluuden valintaan tekeekin monilahjakkuutesi. Olet hurjan monipuolinen ja on vaikea valita tämän hetken mahdollisuuksien runsaudesta, mikä on just se oikea juttu.

Tämän workshopin harjoitteiden ja lyhyen luennon avulla, opit tuntemaan arvokasta sisäisyyttäsi. Opit havainnoimaan lahjakkuuksiasi, monipuolisuuttasi ja koet itsevarmuutta. Tunnet ja näet selkeämmin omaa suuntaasi.

Tervetuloa itsetuntemusta avaavalle workshopille ja tervetuloa oman näköinen iloinen, turvallinen ja vapaa elämä! Olet nyt jo huippu, ihan omalla upealla läsnäolollasi 💎

Oma luonnollisuuteni arjessa 

- workshopsarja erilaisilla voimaannuttavilla harjoitteilla. Workshop vahvistaa itsetuntemustasi ja piristää sekä rentouttaa arkea.

Lauantaisin klo 10:00 - 13:00, jonka välissä on 45 minuutin salaattilounas ja kahvi.

Workshoppiin kuuluu alkuun n. 1h:n luento, jonka jälkeen tehdään omia luovia harjoitteita. Harjoitteiden tuomia oivalluksia on mahdollisuus avata yhdessä jutellen, juuri niin kuin se parhaaksi itsestä tuntuu. Mukana on hengittelevää meditaatiota ja läsnäolo - harjoituksia.

Luentopajojen päivien aiheet

:1.  Omat luonnolliset tunteet, oma arvokas olemassaolo, oma avautuva kehon parantava energia, luontoyhteys, luonnon läsnäolo ja kunnioitus, arjessa, valinnoissa, asenteissa ja käytännössä

2. Aisti- ja tunneherkkyys, aito hetkessä oleva totuus, tunteiden tuntemukset kehossa ja tunteiden viestit, intuition kuunteleminen,

3. Elämän hyväksyminen; oman ja jokaisen elämänsuunnitelman kehitys ja tuki, kaiken tapahtuvan merkitys omaan elämään

Uusia toimintamalleja, asenteita ja elämisen onnea arvokkaaseen arkeen 🤍

Luonnollisesti Puolisoni -luentopaja

Onko sinulle tullut ajatus, että olisi kiva pitkästä aikaa viettää aikaa kahdestaan pariskuntana? Pysähtyä arjen hulinasta ja olla läsnä vain itselle kuin puolisollekin.  Kuunnella rauhassa, mitä toiselle kuuluu, mitä minulle kuuluu ja mitä meille yhdessä kuuluu?

Luonnollisesti yhdessä - workshop on suunniteltu juuri teille. Luentopajassa on muutamia kirjallisia tunne- ja vuorovaikutusharjoitteita. Tehdään rentouttavia läsnäoloharjoitteita sekä muutama liike tunnekehoa avaavaa, lempeää ja rauhaisaa joogavenyttelyä.

Harjoitteet auttavat havainnoimaan arjen tätä hetkeä, omaa itseä, puolisoa ja yhteistä suhdetta. Harjoitteiden avulla saattaa löytyä aivan uusia tapoja toimia, asennoitua, elämän upeita lahjakkuuksia ja puolia, mistä ei ole ollut tietoinenkaan. 

Tunnetyöskentelyyn käytetään luovia kirjoitustehtäviä ja musiikkia. Sekä kokonaisvaltaisemmin oman kehon tunteiden vapauttavia, rentouttavia kehollisia joogavenyttelyliikkeitä ja hengittävää läsnäoloa itselle. Aiempaa kokemusta taiteellisuudesta tai joogasta sinulla ei tarvitse lainkaan olla, sillä workshop on kokonaan suorittamisesta vapaata. 

Viikonloppuna on mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin viiden pariskunnan ryhmässä. Ryhmä on pienryhmä, jonka kanssa luottamuksella yhdessä puretaan tekemiemme harjoitteiden tuomia tuntemuksia. Jokainen halutessaan avautuu juuri sen verran, kun oikeaksi tuntee.

Workshopin aika 2h

Työpaja auttaa avaamaan tietoisuutta itsestä sekä omasta ja toisen roolista parisuhteessa sekä yhteisessä arjen toiminnassa 🤍