Ammatinvalinnan ja elämänsuunnan tietoinen valmennus

TUTUSTUMISTARJOUS  1. krt  70€  

Valmennuksessa on mukana kehotietoisuus ja läsnäolo -harjoitteita, tunteiden tunnistusta ja rentoutusharjoitteita. Ne selkeyttävät mieltä ja tuovat rauhan tähän hetkeen. 

Valmennus on oivalluttavaa, vuorovaikutteista ja havainnollistavaa keskustelua. Harjoitteiden ja vahvistuvan itsetuntemuksen avulla, kartoitetaan yhdessä kehotietoisuuden avautuvaa informaatiota.

Mihin suuntaan menen ja mikä on tuleva ammattini? Ammatinvalinta on monelle vaikea paikka, jos ei ole vielä tietoa, mikä minusta tulee isona. Onko valinta sama, kuin kavereillakin? Tai kuuntelenko, mitä vanhemmat tai tutut sanovat? Miten itse tiedän itsestäni, mitä oikein haluan? Mieli saattaa seikkailla eikä osaa päättää. Saattaa nousta ahdistus?

Tähän apuun tulee kehotietoisuus. Kehotietoisuus havainnollistaa kehossamme sijaitsevat tunteemme ja totuuden. Tunteemme ja kehotuntemuksemme antavat meille neuvoa siitä, mikä valinta on meille hyväksi. Tunteiden tunnistamisen ja oman intuition kuuntelun avulla tiedostaa, mitä ne kertovat ja ohjaavat. Keho on totuus. Se on aina reaaliajassa ja sitä kuunnellessa valinnat ovat oikeita ja aito tyytyväisyys säilyy elämässä. 

Tämä matalan kynnyksen oivalluttava ja ratkaisukeskeinen kehotietoisuutta avaava valmennus, ohjaa havainnollistamaan omien tunteiden tuomaa informaatiota. Joskus on hankala olla läsnä itselle ja keskittyä kuuntelemaan, mikä on just se mun juttu. Mitä itse tahdon tehdä, minkälaiseen ammattiin juuri minun upeat lahjakkuuteni sopivat. Mikä on se oikea paikka ja mitä olen tänne maailmaan tullut tekemään?

Läsnäolo- ja tietoisuusharjoitteiden sekä tunteiden tunnistamisen avulla, oma itsetuntemus avautuu. Paremman tuntemuksen avulla oppii kuuntelemaan tunteitaan ja saamaan aitoja vastauksia tekemisiin. Tietoisuus tuo samalla rauhan omaan olotilaan. Mieli tasapainottuu ja rentoutunut läsnäolo itsensä kanssa, tuo lisää turvan tunnetta arkeen. Ei ole mitään hätää.

Kehotietoisuudella on myös parantava vaikutus. Aito tuntemus itsestä lievittää erilaisia fyysisiä ja psykofyysisiä kipuja sekä särkyjä, mm. migreeniä, vatsakipuja, hengitysongelmia, nivelkipuja, unettomuutta sekä ahdistusta. Kehotietoisuudella voi parantaa itse itseään. Tähän perustuu Luonnolliset Tunteet - menetelmä.
On upeaa löytää itselleen oikean paikan tuoda esiin omia lahjakkuuksiaan. Omien lahjakkuuksien toteuttaminen tuo onnellisuutta ja tyytyväisyyttä elämään, eikä silloin tarvitse murehtia tulevasta. 
Kaikki järjestyy, kun luottaa itseensä.

Valmennuksessa on mukana kehotietoisuus ja läsnäolo -harjoitteita, tunteiden tunnistusta ja rentoutusharjoitteita. Ne selkeyttävät mieltä ja tuovat rauhan tähän hetkeen. Valmennus on oivalluttavaa, vuorovaikutteista, havainnollistavaa ja kuuntelevaa keskustelua. Harjoitteiden ja vahvistuvan itsetuntemuksen avulla, kartoitetaan yhdessä kehotietoisuuden avaavaa informaatiota. Tervetuloa oman näköinen elämä!

Ohjaus voidaan tehdä etänä tai yhteisellä tapaamisella Turun alueella. Paikan ilmoitan ottaessasi yhteyttä. 
Yksi ohjauskerta on 75 minuutin mittainen. 

TUTUSTUMISTARJOUKSENA  ENSIMMÄINEN OHJAUSKERTA  ON NYT 70€  

lähetä viestiä p. 040 736 7035, info@naturlemotions.fi tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.