Energia- ja enkelihoidot

Rakkaudellinen Sielunelämän energian avaus

Kaikki elämässä on energiaa. Selvätietoisuuden raikas hoito, avaa elämänenergiaa virtaamaan paremmin ja vapautuneemmin kehossa.  Hoito vapauttaa virtauksen esteitä, jotka monesti ovat tunteista jääneitä tukoksia, käsittelemättömiä, ´sitten joskus´- tuntemuksia, menneiden elämien jäänteitä, ihmissuhteiden purettavissa olevia ristiriitoja. 

Näiden hoito on vuorovaikutteista keskustelua, avaten menneestä tullen aiheen, energian syy- seurauksen ja vapauttaa jokaisen siinä osallisen, omien enkeleiden, yksisarvisten, henkioppaiden, universumin planetaaristen oppaiden avulla. Hoidon aikana saattaa tulla myös tärkeitä edesmenneitä ihmisiä kertomaan viestinsä. Näitä ei tarvitse pelätä. Kun kaikki sielullisuuskin on energiaa, he ovat vain eri ulottuvuudessa ja herkemmässä energiavärähtelyssä. Me ihmiset olemme karkeampaa energiaa ja fyysisiä.

Hoidon aikana kehon kiputilat alkavat hellittämään. Tulet tietoiseksi omista auttajistasi, jotka salliessasi ja pyytäessäsi auttavat mielellään sinua. Muutoin he ovat työttömänä. Auttajat ovat arkipäiväämme. He lohduttavat, voimaannuttavat ja tuovat rohkeutta sekä rauhaa, kun pyydämme ja pysähdymme huomaamaan. He ovat aina läsnä ja vain sinulle. He ovat sinun puolellasi ja sinun parhaaksesi. Aina. Rakkaudella.

Jokaisella meillä on jonkinlainen kokemus eri ulottuvuudesta. Meidän järkemme vain haluaa salvata sen ja pysyä totutussa kivussa. Herkkyys tuo elämään omaa raikkautta, silmien avartumista, iloa ja rauhaa.  Olet vapaa, aina turvassa, aina Rakkaudessa.