Hoitava yksilövalmennus

Myös nuorille ja ammatinvaihdosta miettiville: Elämän suunnitelman ja ammatin valinnan avautuminen 

Ensimmäisen kerran tarjous 

70,35€ (norm.105€) 60 min, 

 100€ (norm. 150€) 90 min.

Poikani syntyi ennenaikaisesti vaikean raskausmyrkytykseni takia ja jouduimme viettämään useamman viikon sairaalassa. Sairaalajakson aikana saimme Terhiltä energiahoitoja ja niistä oli meille paljon apua. Terhi on erittäin taitava hoitaja ja hänellä on erityinen kyky lukea energioita. Voin lämpimästi suositella Terhin hoitoja kaikille. 

Emmi


Yksilövalmennus 

vaihtoehtoina 1 krt, kolmen tai viiden kerran paketti.

Oletko kiireinen, et ehkä välitä tai ehdi sitoutua ryhmävalmennuksiin ja olet tuntenut tarvetta pysähtyä omaan henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin? Olet kenties miettinyt, mikä on aito oma suunta elämässäsi. Ja olet valmis löytämään jälleen itsevarmuutesi, oman aidon ilon ja innostuksen elämääsi? Tasapainoittaa arjen ihmissuhteita sekä avata fyysisen terveyden energiat kehoosi. Saatat saada helpotusta mm. jatkuvaan migreeniin, vatsakipuihin, erilaisiin selkä- ja nivelvaivoihin sekä uniongelmiin . 

Silloin tämä paketti on juuri oikea valinta sinulle. Valmennus muokataan sinun aikatauluihisi sopivaksi. Valmennus auttaa sinua kuuntelemaan rauhassa itsesi kanssa, mitä sinulle kuuluu nyt? Ja mitkä ovat aidot ja todelliset tarpeet sisimmässäsi? Ja miten avautuu itsevarmuutesi, kunnioituksesi ja loistokkuutesi elämässäsi, upeassa sielunsuunnitelmassasi? 

Yksilövalmennus on mahdollista on yhden kerran valmennuksesta aina viiden kerran pakettiin ja tarvittaessa siitä eteenpäin.

Valmennukseen kuuluu kartoittava alkuhaastattelu, jolloin kuunnellen lempeästi tätä hetkeä elämässäsi. Mitä kaipaat ja miten kunnioitettava elämänsuunnitelmasi alkaa avautua. Tämän hetken tarpeesi, voivat muuttua kehityksellisesti oman valmennusmatkan aikana. Edeten jokaisen omassa rytmissään, joka joskus on nopeaa ja toisinaan hitaampaa. Kuitenkin jokaisella hetkellä on arvokas oikea-aikaisuus .

Yhden valmennuskerran kesto on 90 minuuttia. Valmennukseen sisältyy Luonnollisuuteni Valo - menetelmän

  • luovia harjoitteita,  
  • tunnekehoa avaavaa joogavenyttelyä, 
  • läsnäoloharjoitteita ja 
  • henkilökohtaista valmennusta. Jutellaan yhdessä avaten harjoitteiden tuomia oivalluksia ja viestejä. Samalla hoitavat energiat kehossasi avautuvat.

Yksilövalmennusta voidaan tehdä sovitusti etänä tai henkilökohtaisesti tapaamalla Turussa tai Turun lähialueilla.

Vaihtoehtoina on yhden kerran valmennus, (mikä monesti johtaa useampaan kertaan) sekä kolmen ja viiden kerran ohjaus.

Tervetuloa avautumaan onnelliseen itsetuntemukseen, -luottamukseen ja omaa aitoon sielunelämään 🤍


Ensimmäisen kerran tarjoukset 27.11.2022 asti:

60 min. 70,35€, ( norm. 105€ ) 

90 min. 100€ ( norm. 150€ ) 

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle sopiva yhteinen aika.

Elämän suunnitelman ja ammatin valinnan avautuminen

Meissä kaikissa oman elämän informaatio on jo valmiina. Itsetuntemuksen avulla opit havainnoimaan, kuka olen ja mikä minusta tulee isona. 

Tässä yksilövalmennuksessa keskitytään oman ammatin havainnollistamiseen, sieltä monien lahjakkuuksien joukosta. Joskus on vaikea eritellä, mikä on ammatti ja mikä on harrastus sekä miten ne soveltuvat yhteen. Valmennuksessa on harjoitteita sekä vuorovaikutteista avaavaa, kuuntelevaa ja läsnäolevaa keskustelua.

Yksi ohjaus kerta on 1,5 tunnin mittainen. Joskus riittää vain yksi kerta havainnollistamaan vahvuuden, toisinaan on tarpeellista olla useampi tapaaminen. Elämän rytmiä kuunnellen.