Hoitava yksilöohjaus

Uudenlainen kehon, mielen ja oman elämän sydämen ohjaus, arjen iloon ja rauhaan

Yksilöohjaus 

Tasapainoa ja iloa omaan arkeen 


Oletko tuntenut kehon tarvetta rauhoittua ja pysähtyä kuuntelemaan, mitä minulle aidosti kuuluu? Kaipaatko arkeesi enemmän rauhallisuutta ja tasapainoa itsesi kanssa? Saatat olla miettinyt, mikä on oma luontainen suunta elämässäsi? 

Uudenlaisen ohjauksen avulla opit tunnistamaan todellisia elämän tarpeitasi. Menetelmä auttaa vahvistamaan tervettä itsevarmuutta, aitoa kunnioitusta itseen ja huomaamaan elämän arvokkuuden. upeassa sielunsuunnitelmassasi?  

Valmennuskerta on joko 60 tai 90 minuuttia. Valmennus räätälöidään tarpeiden mukaisesti valmennukseen sisältyvän Luonnolliset Tunteet - menetelmän. Aikaa varatessa tehdään maksuton alkukartoitus, kuunnellaan tämän hetken tarpeita ja ajatuksia.

  • Luovien tunnetaitoharjoitteiden 
  • tunnekehoa avaavaa joogavenyttelyn
  • läsnäolo- ja rentoutusharjoitteiden
  • yhdessä juttelua hoitavan energiavalmennuksen kanssa

Ohjauksen aikana omat hoitavat energiat avautuvat kehossa

Yksilöohjaus tehdään voidaan tehdä etänä, tai Turussa ja Turun lähialueilla. 

Tervetuloa avautumaan omaan luonnolliseen iloon ja rauhaan! Omaan rakkaudelliseen, onnelliseen ja omaan aitoon tietoiseen elämään 🤍💎


Ensimmäisen kerran tarjoukset:

🤍💎 55 min. 70€, ( norm. 105€ ) 

🤍💎 90 min. 100€ ( norm. 150€ ) 

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhteinen sopiva aika.

"Poikani syntyi ennenaikaisesti vaikean raskausmyrkytykseni takia ja jouduimme viettämään useamman viikon sairaalassa. Sairaalajakson aikana saimme Terhiltä energiahoitoja ja niistä oli meille paljon apua. Terhi on erittäin taitava hoitaja ja hänellä on erityinen kyky lukea energioita. Voin lämpimästi suositella Terhin hoitoja kaikille. "

Emmi


Elämän suunnitelman ja ammatinvalinnan avautuminen tunnekehoasi kuunnellen

Uusi ohjaus kehon, mielen ja sielun näkökulmasta


Meissä kaikissa on oman elämän informaatio jo valmiina. Keho on yhtä kuin alitajunta ja totuus. Kehon intuitiivisen kuuntelun ja avautuvan itsetuntemuksen avulla opit havainnoimaan, kuka olen ja mikä minusta tulee isona. 

Tässä yksilövalmennuksessa keskitytään ammatin havainnollistamiseen kehon tietoisuutta kuunnellen. Joskus on vaikea eritellä, mikä kiinnostuksen kohde on ammatti ja mikä harrastus.
Sekä miten ne soveltuvat arjessa yhteen. 

Valmennuksessa on itsetuntemuksen avaavia harjoitteita sekä vuorovaikutteista kuuntelevaa, oivaltavaa ja läsnäolevaa keskustelua.

Yksi ohjaus kerta on 1,5 tunnin mittainen.