Hoitava Energiavalmennus

Uudenlainen kehon, mielen ja oman elämän sydämen ilon, Kauneuden ja Rakkauden avaava valmennus.

Sisäinen ilo, kauneus ja rakkaus 
 
  -
  Hoitava Energiavalmennus 


Tasapainoa ja iloa omaan arkeen 

Käytännönläheinen valmennus tuo esiin sinun vahvuuksiasi ja lahjakkuuksiasi. Se auttaa havainnoimaan kuka sinä todella olet. Itsetuntemukseesi vahvistuu ja opit huomaamaan todellisen sisäisen voimasi. Voiman ja terveen rakkauden itseesi. Rakkauden, joka vahvistaa sinua elämään sinun näköistä elämää. Avautuen aidolle minuudelle, sielullesi ja omalle rakkaudellesi. Sinussa olevalle parantavalle elämänenergialle. Omaan ja kaikkien yhteiseen rakkauteen, joka tuo elämään tyytyväisyyden, ilon ja onnellisuuden. 


Oletko tuntenut tarvetta poistaa pysyvästi kehon tuntemusten syy-yhteyksiä? Rentoutua, rauhoittua ja pysähtyä kuuntelemaan, mitä minulle aidosti kuuluu?

 Kaipaatko arkeesi tasapainoa itsesi kanssa, mielen ja kehon rauhaa? Oletko miettinyt, mitä tahdot elämässäsi tehdä? Ja mikä on luontainen oma suunta elämässäsi? 

Uudenlaisen ohjauksen avulla opit tunnistamaan todellisia elämän tarpeitasi. Valmennuksen aikana jutellaan yhdessä. Havainnoidaan ja vapautetaan tunnelukkoja, menneitä esteitä tietoisen energiahoidon avulla.

Oman sisäisen sielukkuuden avaaminen erilaisten mielen, kehon ja meditoinnin harjoitteilla, auttavat vahvistamaan tervettä itsevarmuutta. Ne tuovat aitoa kunnioitusta itseen ja huomaamaan elämän arvokkuuden, upeassa sielunsuunnitelmassasi. 

Valmennuskerta on halutessasi joko 60 tai 90 minuuttia. Valmennus räätälöidään tarpeiden mukaisesti valmennukseen sisältyvän Luonnolliset Tunteet - menetelmän. Aikaa varatessa tehdään maksuton alkukartoitus, kuunnellaan tämän hetken tarpeita ja ajatuksia.

Sisäisen ilon, kauneuden ja rakkauden avaava valmennus sisältää:

  • yhdessä juttelua, 
  • läsnäolo-, meditointi- ja rentoutusharjoitteita
  • intuitiivisen energiahoidon
     
    Halutessasi :
  • Luovia tunnetaitoharjoitteita ( luova maalaus, kirjoitus, tanssi )
  • tunnekehoa avaavaa joogavenyttelyä

Ohjauksen aikana omat hoitavat energiat avautuvat kehossa 

Yksilöohjaus voidaan tehdä etänä tai Aito - hyvän olon kauppa Turussa, Kauppiaskadulla ja Turun lähialueilla. 

Tervetuloa avautumaan omaan luonnolliseen iloon ja rauhaan! Omaan rakkaudelliseen, onnelliseen ja omaan aitoon tietoiseen elämään 🤍💎

NYT MESSUTARJOUS HINTAAN 60min 75€

🤍💎 60 min. 80€

🤍💎 90 min. 100€ 

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhteinen sopiva aika.

Puh. 040 736 7035 / Terhi, terhi@naturalemotions.fi 

"Poikani syntyi ennenaikaisesti vaikean raskausmyrkytykseni takia ja jouduimme viettämään useamman viikon sairaalassa. Sairaalajakson aikana saimme Terhiltä energiahoitoja ja niistä oli meille paljon apua. Terhi on erittäin taitava hoitaja ja hänellä on erityinen kyky lukea energioita. Voin lämpimästi suositella Terhin hoitoja kaikille. "

Emmi


Olen saanut Terhiltä voimaannuttavaa, rehellistä, suoraa ja ymmärrettävää tietoa. Joka on vahvistanut ja selkeyttänyt minua, mielen ja ajatuksien alituista sekamelskaa. Ilo ja rauha kun olen hänen kanssaan hetkenkin ollut. Silmistä paistaa näkemisen lahja ja rakkaus.. kiitos

t. Inkeri

Turku

Ammatinvalinnan avautuminen intuitiota ja tunnekehoasi kuunnellen


Uusi valmennus kehoa, mieltä ja intuitiota kuunnellen. Ei vain järjen vaan laajemman viisauden näkökulmasta


Meissä kaikissa on oman elämän informaatio jo valmiina. Keho on yhtä kuin alitajunta ja totuus. Kehon intuitiivisen kuuntelun ja avautuvan itsetuntemuksen avulla opit havainnoimaan, kuka olen ja mikä minusta tulee isona. 

Tässä yksilövalmennuksessa keskitytään ammatin havainnollistamiseen kehon tietoisuutta kuunnellen. Joskus on vaikea eritellä, mikä kiinnostuksen kohde on ammatti ja mikä harrastus.
Sekä miten ne soveltuvat arjessa yhteen. 

Valmennuksessa on itsetuntemuksen avaavia harjoitteita sekä vuorovaikutteista kuuntelevaa, oivaltavaa ja läsnäolevaa keskustelua.

Yksi ohjaus kerta on 1,5 tunnin mittainen.