Hoitava yksilöohjaus

Uudenlainen mielen, kehon ja oman elämän tasapainon ohjaus. Kehon tunteita ja tuntemuksia kuunteleva ohjaus rentouttaa, joka tuo henkistä hyvinvointia, antaa vinkkejä tilanteiden hallintaan ja auttaa vapauttamaan rennon mielenrauhan. Läsnäolo - valmennus sisältää automaattisesti oppia oman kehon kipujen vapauttamiseen.

Hoitava yksilöohjaus


Tasapainoa ja iloa omaan arkeen, vapauttaen tunteita ja kehon kipuja

 

Käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen, henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin valmennus rentouttaa ja tuo läsnäolon tähän hetkeen.  harjoitteet tasapainottavat, rauhoittavat ja selkeyttävät niin mieltä kuin kehoakin.

Ensimmäinen yksilöohjauskerta on henkilökohtainen tapaaminen. Silloin tutustutaan ja katsotaan aihealueita, joihin keskitytään valmennuksen aikana. Jokaisella kerralla eletään hetkessä, mitä mielen päällä silloin onkaan. 

Alkuun tapaamiskertoja on hyvä varata 2-5. Tapaamiset ovat alkuun tiiviimmin, kerran viikossa. Sen jälkeen kerran kuussa, joko zoomin välityksellä tiaa aina voi soitella akuutisti, kun siltä tuntuu.

 Valittavana on seuraavat ohjaukset voi tavata zoomin välityksellä tai puhelimitse.

Ohjaus antaa vinkkejä tunnetilan ollessa voimakkaana. Se auttaa hetkeen, raikastaa olotilaa ja auttaa havainnoimaan aitoa  omaa voimaa, yhtä aikaa. 

Bonuksena ohjaus parantaa kipuja ja särkyjä sekä raikastaa fyysisen ja henkisen läsnäolon. Se avaa aidon parantavan elämänenergian, terveen rakkauden itseesi. Rakkauden, joka vahvistaa elämään oman näköistä elämää.


Sisäisen tasapainon, ilon ja rakkauden avaava valmennus sisältää:

  • yhdessä juttelua, 
  • läsnäolo-, meditatiivisia rentoutusharjoitteita
     

Halutessasi lisäksi:

  • Luovia tunnetaitoharjoitteita ( luova maalaus, kirjoitus, tanssi )
  • tunnekehoa avaavaa joogavenyttelyä


Ohjauksen aikana omat hoitavat kanavien energiavirtaukset avautuvat kehossa 

Yksilöohjaus etänä tai tapaamisella 

Aito - hyvän olon kauppa Turussa, Kauppiaskadulla ja 

Turun lähialueilla. 

Tervetuloa avautumaan omaan luonnolliseen iloon ja rauhaan! Omaan rakkaudelliseen, onnelliseen ja omaan aitoon tietoiseen elämään 🤍💎


🤍💎 60 min. 80€

🤍💎 90 min. 100€ 

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhteinen sopiva aika.

Puh. 040 736 7035 / Terhi, terhi@naturalemotions.fi 

Olen saanut Terhiltä voimaannuttavaa, rehellistä, suoraa ja ymmärrettävää tietoa. Joka on vahvistanut ja selkeyttänyt minua, mielen ja ajatuksien alituista sekamelskaa. Ilo ja rauha kun olen hänen kanssaan hetkenkin ollut. Silmistä paistaa näkemisen lahja ja rakkaus.. kiitos

t. Inkeri

Turku

Ammatinvalinnan avautuminen intuitiota ja tunnekehoasi kuunnellen


Uusi valmennus kehoa, mieltä ja intuitiota kuunnellen. Ei vain järjen vaan laajemman viisauden näkökulmasta


Meissä kaikissa on oman elämän informaatio jo valmiina. Keho on yhtä kuin alitajunta ja totuus. Kehon intuitiivisen kuuntelun ja avautuvan itsetuntemuksen avulla opit havainnoimaan, kuka olen ja mikä minusta tulee isona. 

Tässä yksilövalmennuksessa keskitytään ammatin havainnollistamiseen kehon tietoisuutta kuunnellen. Joskus on vaikea eritellä, mikä kiinnostuksen kohde on ammatti ja mikä harrastus.
Sekä miten ne soveltuvat arjessa yhteen. 

Valmennuksessa on itsetuntemuksen avaavia harjoitteita sekä vuorovaikutteista kuuntelevaa, oivaltavaa ja läsnäolevaa keskustelua.

Yksi ohjaus kerta on 1,5 tunnin mittainen.