Hoitava yksilövalmennus

Oma totuudellinen Kehotietoisuus 

Ensimmäisen kerran tarjous 

70€ (norm.105€) 60 min, 

 100€ (norm. 150€) 90 min.

"Poikani syntyi ennenaikaisesti vaikean raskausmyrkytykseni takia ja jouduimme viettämään useamman viikon sairaalassa. Sairaalajakson aikana saimme Terhiltä energiahoitoja ja niistä oli meille paljon apua. Terhi on erittäin taitava hoitaja ja hänellä on erityinen kyky lukea energioita. Voin lämpimästi suositella Terhin hoitoja kaikille. "

Emmi


Yksilövalmennus 

Tasapainoa omaan arkeen 


Oletko tuntenut tarvetta rauhoittua ja pysähtyä itsesi kanssa? Tunnistaa tunteita ja kysyä itseltäni, mitä minulle aidosti kuuluu? Kaipaatko rauhaa ja omaa tasapainoa itsesi kanssa? Olet miettinyt, mikä on oma luontainen suunta elämässäsi? 

Hoitava yksilövalmennus auttaa tasapainoittamaan arkeasi. Opettaa havainnoimaan tunteitasi, kehon tuntemuksia, miten tunteet vaikuttavat kehossasi sekä opettaa tiedostamaan aitoa luonnollista upeuttasi. Valmennuksen avulla tunnistat todellisia  tarpeitasi ja vahvistat itsevarmuuttasi, kunnioitusta ja loistokkuutta elämässäsi, upeassa sielunsuunnitelmassasi? Valmennuksen edetessä, opit itse hellittämään fyysisiä kipuja mm. migreeniä, vatsakipuja, erilaisia selkä- ja nivelvaivoja, särkyjä sekä uniongelmia. 

Yksilövalmennus on mahdollista yhden kerran valmennuksesta aina viiden kerran pakettiin ja tarvittaessa siitä eteenpäin. Viiden kerran valmennukseen kuuluu ilmainen alkukartoitus, jonka aikana kuunnellen tämän hetken tarpeita ja ajatuksiasi. 

Valmennuskerta on joko 60 tai 90 minuuttia. Valmennus räätälöidään tarpeittesi mukaisesti valmennukseen sisältyvän Luonnolliset Tunteet - menetelmän

  • Luovien tunnetaitoharjoitteiden 
  • tunnekehoa avaavaa joogavenyttelyn
  • läsnäolo- ja rentoutusharjoitteiden
  • henkilökohtaisen ratkaisukeskeisen ja hoitavan energiavalmennuksen avulla keskustellen.

Omat hoitavat energiat avautuvat kehossasi

Yksilövalmennus tehdään joko etänä tai Turussa ja Turun lähialueilla. 

Tervetuloa avautumaan omaan ja onnelliseen itsetietoisuuteen, -tuntemukseen, -luottamukseen ja omaa aitoon tietoiseen elämään 🤍💎


Ensimmäisen kerran tarjoukset:

🤍💎 60 min. 70€, ( norm. 105€ ) 

🤍💎 90 min. 100€ ( norm. 150€ ) 

Ota yhteyttä, varataan sopiva aika.

Elämän suunnitelman ja ammatinvalinnan avautuminen tunnekehoasi kuunnellen

Uudesta näkökulmasta

Meissä kaikissa on oman elämän informaatio jo valmiina. Keho on yhtä kuin alitajunta ja totuus. Kehon intuitiivisen kuuntelun ja avautuvan itsetuntemuksen avulla opit havainnoimaan, kuka olen ja mikä minusta tulee isona. 

Tässä yksilövalmennuksessa keskitytään ammatin havainnollistamiseen kehon tietoisuutta kuunnellen. Joskus on vaikea eritellä, mikä kiinnostuksen kohde on ammatti ja mikä harrastus.
Sekä miten ne soveltuvat arjessa yhteen. 

Valmennuksessa on itsetuntemuksen avaavia harjoitteita sekä vuorovaikutteista kuuntelevaa, oivaltavaa ja läsnäolevaa keskustelua.

Yksi ohjaus kerta on 1,5 tunnin mittainen.