Aisti- ja tunneviisauden iloinen elämänrikkaus

08.04.2023

Oletko huomannut itsessäsi enemmän avautuvaa aisti- ja tunneherkkyyttä? Tunnetko ehkä toisten tunnetiloja johonkin tilaan mennessäsi ja vaihtuvatko tunteet nopeastikin ryhmässä? Saatat omata upean ja rikkaan lahjakkuuden itselläsi.

Nautin havaita meidän jokaisen aistiherkkyyden upeana rikkautena ja voimavarana. Olen saanut tavata upeita tunneviisaita lapsia ja aikuisia, jotka eivät ole ehkä ymmärtäneet omasta lahjakkuudestaan. Niin kuin en itsekään oivaltanut ennen opiskelujani. Monesti sitä on havainnut ajatellen, etteivätkö kaikki ihmiset tunne näin.

Ilo ja uudistuva raikkaus ovat aistiherkän maailmaa. Tietoisuus jokaisen hetken olevan puhdas ja raikas. Aisti- ja tunneviisaalla ihmisellä on vahvasti aistit avoinna mennessään minne vaan. Terve mielenkiinto kokea kaikkea uutta ja oppia tuntemaan ihmisiä.  Huomata kuinka aistien avulla näkee valtavasti kauneutta, kokee kiitollisuutta ja onnea, moniin arkipäivän pieniinkin asioihin. 

Aistiherkkyyden avulla elämän luovuus ja toimivuus on hermostollinen, kehollinen kokemus. Se tuntuu voimakkaana, saa tunnetiloja vaihtumaan nopeastikin ja kokemaan rikkaudella eteen tulevia ihmisiä ja asioita. Aisti – ja tunneviisaat ihmiset ovat kiinnostuneita monenlaisista tavoista elää. Tunnetiloja aistien, herkkyys opettaa asioita toisista ihmisistä ja erilaisista tavoista elää. Kaikkea vahvasti kunnioittaen.

Herkkyys myös laajentaa avarakatseisuutta maailmasta ja koko universumista. Monet tuntevat intuitiivisesti eläinten, kasvien ja luonnon elämänenergiaa. He ovat kiinnostuneita elämästä muuallakin kuin maan päällä. Saattaa tuntea enkelten, keijujen, yksisarvisten ja lohikäärmeiden olemassaoloa.

Miten sinä tunnet? Kuuletko intuitiotasi ja tiedät joidenkin asioiden vain menevän näin? Tahdot kokea elämää muutenkin kuin järjen äänellä?

Voit onnitella itseäsi. Ole rohkeasti ylpeä upeasta tietoisuuden lahjakkuudestasi.