Kunnioitavaa lasten arvokkuuden ja arvokkaan elämän suojelun päivää!

20.11.2022

Upeaa lasten oikeuksien päivää! Tämä tuntuu tärkeältä ja arvokkaalta päivältä ihan jokaiselle. Kunnioitan suurella arvokkuudella ja rakkaudella nykymaailman herkkiä ja aistirikkaita lapsia. He ovat pelkällä olemassa olollaan raikkaita rakkauspakkauksia ja pehmentävät meidän aikuisten maailmaa. He tuovat maailmaan uusia avartavia näkökulmia, heidän toteutuvasta elämästään.  

Olen saanut hoitaa ja auttaa erilaisia kristallilapsia ja joka kerta hämmennys heidän raikkaasta energiastaan ja kunnioitus heidän elämäntehtäväänsä kohtaan nousee pilviin. Samalla  törmään omien energioitteni karkeuteeni. Eteeni nousee kysymys, miten voin vielä irrottaa kiinnijääneitä, omia vanhoja tunteitani, jotta raikas rakkaus saa virrata.

Huomaan itselläni vahvistuvan ja monella meillä aikuisilla heräävän velvollisuuden tunne suojella arvokasta elämää. Ja miten heidän rikas ja avartava elämä, voi mahdollisimman hyvin antaa toteutua, niin kuin sen kuuluu toteutua, ilman aikuisten taakkaa ja raskaiden kipujen siirtämistä heille.

Tämän ajan kristallilapset ovat arvokkaita maailman parantajia. Se, että luotamme heidän viisauteensa, laittaa meidät aikuiset avartamaan omaa maailmaamme. Ja tekemään vastuullisia tekoja, jotta tämä maapallo olisi heidän elämäänsä ravitseva paikka. Luonnollinen maaperä, jossa he voivat vapaasti toteuttaa heidän elämänsä suunnitelmaa.

Vastuullisuus suojella elämää ja elämän arvokasta energiaa. Luottaa ohjaukseen, tehdä oikeita tekoja rakkaudesta.

Upeaa lasten oikeuksien päivää jokaiselle. Myös sille sisäiselle lapselle, joka haluaa elää vapaasti ja raikkaasti. Rakkaudella lapsille, lasten elämän arvojen kunnioitukselle ja kaikille sisäisen lapsen ja itsensä kunnioittamisen päivää 🤍