Energioiden tanssi, maskuliininen & feminiininen, turvaa ja iloa.

13.11.2022

Olin eilen viettämässä isänpäivää oman lapsuuden perheen ja jälkipolvien kanssa. Sain kokea yllärinä ihanan maskuliinisen välittämisen energian. Day after, jäin fiilistelemään, miten rikkaan monipuolisia tunteiden ja erilaisten energioiden tansseja perheiden kohtaamiset onkaan, kun taas pitkästä aikaa nähdään. Jokainen tulee tilaan omana yksilönään, omien tämän hetken tunteiden, elämän olosuhteiden ja taustalla olevien perheiden energioiden kanssa. Ilmassa vilisee geeni- ja muistisolujen kommunikointia sekä feminiinisyyden ja maskuliinisuuden tasapainoa. Että on huikeaa energiaa. Jokainen tahtoo tilaa ja olla vapaana, yksilönä yhteisössä ja ollen juuri se, ketä todella on. Kuitenkin nojaten perheen tuomaan turvaan ja janoten elämän iloista yhteistä tanssia.

Mutta siis lounaan jälkeen sain kokea iloisen yllärin. Nyt kirjoittaessakin alkaa heti lämpö virrata rinnan alueella ja huomaan hymyileväni täällä itsekseni. Neljä reipasta miestä päätti porukalla mennä vaihtamaan mun autooni talvirenkaat. Olin hetken aikaa hämmennyksissä, miten terve maskuliinisuus oli ilmassa ja toteutui yhteisenä auttamisen haluna ja aidon välittämisen osoituksena minulle naisena. Otin vastaan apua ja sain olla omassa feminiinisyydessäni. Vaihtovaatereppu tuli avaamattomana kotiin.

Siinä upean auringon paistaessa, äidin ja isän autotallissa, porukalla suit sait sukkelaan, renkaat oli vaihdettu. Nyt auto on valmiina odottamaan talven tuloa ja minä tanssahtelin tyytyväisenä onnellisuudessa, kiitollisuudessa ja omassa naisellisuudessani. 

Siinä kotiin ajellessani, huomasin oman hermostoni rentoutuvan. Kireät , jännittyneet kohdat hellittivät ja mielikin oli tasapainoisempi, Yhdessä toimien turvallisuuden tunne vahvistui. Aloin funtsiin ja havainnollistamaan enemmän oman kehoni maskuliinisen ja feminiinisen energian vapautumista. Energioiden, joita olen käytän arjessa. Siinä onnellisen ja kiitollisen tunteen fiiliksissä, punnitsin asioita, miten nämä energiat näyttäytyvät arjen toiminnoissa? Kaikessa mitä teen, miten olen tottunut ottamaan vastuullisesti "tilanteet haltuun" ja mitkä ovat fiilikset asioita tehdessä sekä sen jälkeen. Suorittamisen ja nautinnolla puuhailemisen tasapainoa.

Eilisen kokemuksen jälkeen, tunnen jälleen tarpeen kuunnella oman feminiinisyyden ja maskuliinisuuden tasapainoa. Ja olen onnellinen miten se vapauttaa fyysisesti näkökulman riemun, miten ihanaa on elää ilolla ja yhteiseen elämisen riemuun nojaten. Sitä opetellen jokaiseen toimintoon elämässä, on ympärillä sitten mitä tahansa. Aina riittää pieniäkin aiheita yhteiseen iloon. Näitä lisää elämään.

Miten sinun elämän energioiden tanssi näyttäytyy? Olet sitten mies tai nainen. Miten arjessasi  feminiinisyys ja maskuliinisyys aktivoituvat, kun mennään kohti pehmeyden, ilon ja lempeyden voimaa?

Olet aina arvokas elämässä, kaikessa kokonaisuudessasi. Voit aina luottaa ja nojata itseesi sekä arvokkaan elämäsi suojelukseen. Olet tärkeä ja omaat uskomattoman suunnitelman elämässäsi. Olemme yhdessä koko arvokas maailma. Emme ole koskaan yksin.


Kiitollisena elämän energioiden iloisissa ja raikkaissa tansseissa,

Terhi