Jokainen win win

30.01.2024

Jokaisessa yrityksessä on valtavia voimavaroja, jotka eivät ole arjessa käytössä. Usein ne jäävät valmiiksi asetettujen roolien, työtehtävien, vuorovaikutussuhteiden tai tunnelukkojen taakse, odottamaan siellä toteutumistaan. Elämän onnellisuudessa, meistä jokainen tahtoo tulla nähdyksi ja arvostetuksi omissa lahjakkuuksissaan. Ja jos sisäiset voimavarat eivät pääse toteutumaan, me alamme turhautumaan ja voimaan pahoin. Ehkä jopa supistamaan jo olemassa olevia taitojamme.

Luonnolliset Tunteet - Valmennuksen harjoitteet ja ohjattu keskustelu, tuovat esiin työntekijän, esimiesten ja johdon yksittäisiä sekä yhteisiä lahjakkuuksia. Työtehtävät löytävät aidot tekijänsä ja työhyvinvoinnille tulee raikasta tilaa. Työyhteisön ilmapiirin vapaus auttaa avautumaan vielä upeampiin, jopa ennalta uskomattomiin innovaatioihin ja yhteiseen menestykseen. Menestykseen, jota jokainen yrityksessä oleva joka tapauksessa tahtoo. Työntekijä tahtoo olla yrityksessä, joka menestyy ja jossa voi tuoda oman osaamisensa näkyviin, oikeissa tehtävissä. Yrittäjä on onnellinen, kun hänen näkemyksensä toteutuu ja saa luoda tyytyväisyyttä myös työntekijöille.

Jokainen on uskomattoman tärkeä. Yhteisen näkemyksen toteutuminen vaatii jokaiselta avoimuutta nähdä arvokkuus myös toisessa. Kiitollisuus ja toisen lahjakkuuksien huomioimista. Avoimuutta ja myötätuntoa toisen elämän toteutumista kohtaan. Vain silloin voi itsekin hyvin, kun ympärillä olevat ihmiset voivat hyvin. Jokainen win win, tässä upeassa ja arvokkaassa elämässä. Ollaan arvokkaita toisillemme.