Kehotietoisuus ja aistit reaaliajassa

26.01.2023

Jokaisella meillä on aistit. Ei sellaista elävää olekaan, jonka aistit eivät ole käytössä. Aistikkuus on meidän alkukantaiseen eloonjäämiseemme ja selviämiseen. Aistien kautta tehdyt havainnot ja Tunteet ovat kehossa. Kehomme on totuus. Aito läsnäolevaa kehotietoisuus, ilman mielen manipulointia.

Viime vuosina maskien, henkisen pelon ilmapiirin aikana ja henkisen kasvun aikana, aistiemme käyttö on aktivoinut vahvemmin. Perusaistiemme lisäksi teemme sekunnin murto-osassa johtopäätöksiä myös elekielestä, silmistä, katseesta, kehon kielestä ja kasvojen mikroliikkeistä, niin ihmisestä, eläimistä, kasveista, luonnosta ja kaikesta elävästä. Tiedostamattamme. Tiedostamaton eli parasympaattinen hermostomme rekisteröi sanatonta viestintää, kuljettaa aivoillemme ja keskushermoston avulla niistä tulleita johtopäätöksiä, joka hetki. Tiedostamaton hermosto on aktiivinen yöaikaan, jolloin tietoinen mieli ei ole estämässä sen hienovaraisia, alitajuisia viestejä.

Parina vuonna kehomme aistit ovat olleet monella ylivirittyneessä ja paineisessa tilassa. Reagoinnit ovat näkyneet erilaisina kehon oireina ja toimintoina, tarkoituksena purkaa ulkoapäin tullutta kuormitusta. Unettomuus, sisäisen rytmin muutos, hermostolliset oireet, vatsan erilaiset vaivat (vatsassa sijaitsee herkin hermostomme), ylisuorittava liikunta tai päinvastoin lamaantuneisuus, stressin purkureaktiot, mielen epätasapaino ja paine epävarmuudesta tulevaisuuteen, ovat yleisimpiä hermostollisia reagointeja.

Nämä kaikenlaiset oireet ovat saaneet kuuntelemaan aitoja aistejamme. ja todella pysähtymään, onko kaikki niin huonosti kuin ulkoinen maailma kertoo. Pysähtyessä itselle, voi tarkastella asioita realistisesti, nousten korkeammalle tasolle katsomaan tilannetta. Silloin näemme out of box. Ehkä kaikki onkin paremmin ja voimme rentoutua.

Keho on alitajunta, jokaisen oma totuus. Pysähtyessä kuuntelemaan kehotietoisuuttamme, kuuntelemme omaa totuuttamme, reaaliajassa. Vaikka ihminen on laumaeläin ja oppii matkimalla, oman itsenäisen kehotietoisuuden ja oman totuuden kuunteleminen, on aitoa luontaista elämisenkeinoa elämässä. Kehon solumuisti, aistien antama informaatio on tallentuneena, mikä jokaiselle on omanäköinen ja -tuntuinen totuus, kun sitä pysähtyy kuuntelemaan, antamatta mielen halumaailman olla vaikuttamatta kuulemiseen.

Kun nyt katsoo taaksepäin ihmisyyttä ja elämän kunnioitusta, valloillaan olevassa ajassa tulleet muutokset, ovat antaneet jo näkyviä merkkejä elämän ohjaamisesta meitä uuteen, kaikenlaisen elämän arvostukseen. Ihmisen mieli ja halumaailma, saattavat olla tästä muutoksesta hämillään ja laittavat hanttiin. Halumaailma on pitkään oppinut tiettyyn tapoihin toimia ja tarvitsee jälleen vahvaa toistoa, oppiakseen uutta. Voi jälleen todeta, kuinka me ihmiset opimme vasta, kun tapahtuu tarpeeksi mieltä järisyttävää. Mieli on kuitenkin suppea, ja sisältää aina vanhoihin reagointeihin perustuvaa informaatiota ja tapaa toimia. Mieli on aina jäljessä. Mutta jos kuuntelemme aistiemme viestejä kehossa, kehon antamat vastaukset ovat aina reaaliajassa.

Muista luottaa aistiesi tietoon ja upeaan kehotietoisuuteesi. Se on rauha ja totuus tässä monipuolisen informaatiotulvan maailmassa. Pysähtyminen kehotietoisuuteesi tuo luottamuksen itseesi, luonnollisen turvalliseen elämääsi ja tulevaisuuteesi.

Tietoisuuden kuuntelemisen valmennuksia ja ohjauksia, voit varailla laittamalla viestiä terhi@naturalemotions.fi tai puh. 040 736 70335. Aistien kehotietoisuudella, luonnollisesti.