Luonnollisen elämän ja sielukkuuden kunnioitus

26.10.2022
💎 Messutarjous Hoitava Sielunsuunnitelman tulkinta, voimassa 7.11.asti 💎https://www.naturalemotions.fi/hoitava-yksilovalmennus/


Hei arvokas luonnollisuus! 


Wau, miten sain tänään taas todistaa Luonnon parantavaa voimaa. Heräsin hieman flunssaisena ja energioissani oli matalaa vivahdetta. En jäänyt kuitenkaan sohvan pohjalle vaan lähdin kävelylle metsään.

 

Havainnoin siellä, että minne kaikkialle katsoin, on lopulta energiaa. Ympärilläni voin huomata luonnollisen elämän virtaavuutta ja liikettä. Elämän energia avautuu sisukkaasti pienimmissäkin kallionkoloissa ja pudonneet lehdet tuovat jälleen uutta elämää maatuessaan. Elämän luontaiset olosuhteet kiertää kulkuaan ja me ihmiset saadaan olla osana tätä upeaa arvokkuutta.

 

Siinä fiilistellessä, puita halaillessani ja pysähtyen maadoittumaan, tunsin vahvistuvan jälleen tietoon, miten me yhdessä voidaan suojella tätä arvokasta elämän energiaa ja samalla omaa elämäämme, tuhoamatta sitä. Miettien, mitkä ovat meidän oikeita valintoja, jotta luontainen elämä virtaa puhtaana?


Valintojen avaimena on kaiken elämän kunnioittaminen. Tärkeimpänä on oman sielukkuuden tunteminen ja aidon luonnollisen elämän kunnioitus sekä sen toteutumisen suojeleminen. Suojellen kaikkea herkkää elämää kokonaisuudessaan, niin henkisen, fyysisen kuin kaiken onnellisuuden avaavan sielunelämäämme. Kun elämä aidosti tuntuu elämältä, avautuu onni, ilo ja rauha jokapäiväiseen elämäämme 🤍


Kuinka upea elämä meillä onkaan. Omaa sielunsuunnitelmaa kunnioitamalla, voimme kunnioittaa jokaisen sielunelämän avautumista, sellaisena, kuin se jokaisella arvokkuudessaan avautuu.
Yhteisen elämän suojelu, tuo lopulta jokaiselle ansaitseman onnen ja rauhan. Olet Arvokas ja ilman sinua, ei ole elämää. Jos yksikin pala on poissa, elämän energia muuttuu. Elämä tahtoo sinun elävän sinulle kuuluvaa elämää.


Olet Arvokas. 

Kuuntele elämän auttajia ja luota sisäisen Luonnollisuutesi viisauteen 

🤍💚🌿


💎 Messutarjous Hoitava Sielunsuunnitelman tulkinta, voimassa 7.11.asti 💎

https://www.naturalemotions.fi/hoitava-yksilovalmennus/Messutarjoukset Oman Hoitavan Sielusuunnitelman tulkinnoista jatkuvat vielä 7.11. asti. 

Laita viestiä p. 040 736 7035 tai info@naturalemotions.fi, niin sovitaan aika.


Uuden kuun Rakkaudellisia ja uudistavin terveisin 🤍💛💚 


Terhi