Silmät, Sisäisen Kauneuden peilit

11.10.2023

Silmät ovat sielun peilit sanotaan. Sisäinen Kauneus heijastuu silmistä. 

Viime päivien valmennuksissa ja energiahoidoissa on noussut aiheeksi kauniit silmät, hehku ja Sisäinen Kauneus. Miten oma olotila ja kauneus hoidon lopuksi loistaa silmistä? Luontaisesti me katsotaan toista silmiin. Otetaan yhteinen kontakti, punnitaan sekunneissa suhdetta aitoutta, rooleja, suhtautumista ja omaa tilaa. Silmät ovat sielun peilit. 

Silmien kautta tiedostamattamme havainnoidaan, mitä toiselle aidosti kuuluu. Onko hänellä kenties stressiä, surua, murhetta vai hyvää oloa? Onko hän aidosti onnellinen? Onko hän omassa sisäisessä hyvinvoinnissa ja aidossa Kauneudessaan. 

Sisäinen kauneus ei ole ulkoisen pukeutumisen tai kehon koostumuksen kauneutta. Sisäinen Kauneus halutessaan saattaa heijastua tarpeeseen pukeutua hyvältä tuntuviin vaatteisiin. Se saattaa ulkoisesti heijastaa sisäiseen hyvinvointiin ja itsensä kunnioitukseen. Kaikki ei kuitenkaan aina ole siltä miltä näyttää. Ulkoinen habitus saattaa olla ulkoisten olosuhteiden takia aivan jotain muuta kuin sisäisten silmien viesti.

Lapset herättävät luontaisen hellyyden ja empatian Lasten silmät on aidosti kauniit. He elävät aistien avulla joka hetki. Tutkivat tätä maailmaa aistien kautta ja ovat aidosti läsnä ilolle, raikkaudelle, vapauttavalle leikkisyydelle ja avoimuudelle. Omalle sisäisyydelleen.

Me voidaan aina valita lempeys Ole tänään lempeä itsellesi. Katso itseäsi ilolla, sisäisen elämisen kauneudella ja luonnollisella pyyteettömällä Rakkaudella. Rakkaudella ja arvostaen aitoa sisäisen elämisen kauneutta Upeaa luonnollista, sisäisen kauneuden ja viisauden päivää sinulle.

Nautitaan elämästä.