Traumojen kevyt vapautuminen

30.01.2024

Trauma on hetkellinen kaveri, opettaja ja on lempeästi kiitollisuudella hyvästeltävissä. Trauma - kaverit saattavat aiheuttaa elämän aikana monenlaisia kipuja ja paineita kehossa, mutta niille voi sanoa bye bye, kun ne ovat jo tehneet tehtävänsä.

Jokaisella meillä on trauma - kavereita. Elämämme on luonteeltaan traumakokemuksia kerryttävää, joita me ollaan tultu vapauttamaan. Oletko huomannut oman trauman syntyvän ja myös lähtevän? Miten se vaikuttaa energiana kehossasi ja estää kokemasta tätä vapauttavaa ja raikasta elämää? Mistä tunnistaa traumaperäisen oireen tai kivun? Siihen on muutama yhteinen tunnistaminen.

  • Hermostollinen tai epämääräinen kipu vaeltaa ympäri kehoa vaihtamalla uudelleen ja uudelleen paikkaa.
  • Kipua sekä oiretta on tutkittu erilaisin menetelmin, mutta mitään fyysistä "järkevää" syytä ei ole diagnosoitu.
  • Lääkkeet tai erilaiset hoidot auttavat vain hetken, mutta vaiva tulee aina uudelleen.
  • Vaiva aiheuttaa lisäoireita sekä uusia kipukohtia muualle kehoon. Ja kiertokulku on valmis.

Trauma saattaa tuntua haasteelliselta hellittää. Se on saanut valtavan tunneryöpyn "maineen" ja raskaalta aiheelta tuntuvan lähestymisen. Mutta näin ei tarvitse olla. Valmiit, jo haasteista opitut trauma vain odottavat irrottamista, ei enää raskasta käsittelemistä. Traumoista voi hellittää energiahoidossa ja jatkaa vapaampana elämäänsä.

Traumoja on monia eri aiheisia. Kaikki traumat eivät tämän elämän haasteita vaan menneiden elämien jäänteitä. Samoin ylisukupoviset saattavat tuntua fyysisinä tuntemuksina kehossa, mutta ovat tulleet vapautumaan. Näiden traumojen hellittäminen vaikuttaa myös tulevien sukupolvien kuormittumista ja vapauttaa heidätkin elämään.

Tulkinnallisessa energiahoidossa näitä vapautetaan vuorovaikutteisesti jutellen ja kehon tuntemuksia kuunnellen. Monet aiheet vain odottavat lempeää hellittämistä, jolloin voi keskittyä nauttimaan tästä upeasta elämästä. Olet arvokas.

Jos tahdot vapautua kuormista, ota yhteyttä laittamalla viestiä tai soittamalla p . 040 736 7035 / Terhi.

Nautitaan raikkaasta ja iloa tuottavasta elämästä!

Rakkaudella, Terhi