Luontoyhteys ja luonnonsuojelu

Luontoyhteys, avain onnellisuuteen. Parantava, iloa ja turvaa tuova luontotietoisuus

Oma luontoyhteys ja luonnollinen hyvinvointi 
on aitoa luonnonsuojelua

Oletko ajatellut, että oman elämän hyvinvointi, on luonnonsuojelun tausta. Kun itse voin hyvin, olen rauhaisassa tasapainossa itseni kanssa, ei minun tarvitse vahingoittaa ketään tai mitään. Aidot sydämen tarpeet täyttyvät tyytyväiseen onnellisuuteen, jolloin oma vahva itsekunnioitus auttaa kunnioittamaan elämämme mahdollistavaa luontoa.

Kun aidosti rakastaa itseään, valitsee luontaisesti ravinteikasta ja puhdasta ruokaa. Huolehtii terveistä elämäntavoista, on lempeä ja hyväksyy oman paikkansa maailmassa. Samalla luo hyvinvointia ja suojelua ympärilleen. Ollessamme sydämestämme kiitollisia itselle ja elämälle, oppii olemaan kiitollinen myös muille. Se riittää, kuka on, täydellisenä juuri nyt. 

Ollessamme vastuussa omista tunteistamme, emme kuormitta toisia tai siirrä pahaa oloa kiusaamalla toisia. Tai meidän ei tarvitse haluta toisen omaa, kun kaikille riittää tasapuolisesti. Voimme tukea toisiamme, jotta kaikilla on hyvä olla.

Kun yhdessä meillä on hyvä olla, osaamme kunnioittaa meidän elämämme mahdollistavaa luontoa, luonnon elementtejä ja ajatella niiden silmin. Miten luonto tahtoo meidän auttavan?

 Kaikella arvokkuudella yhdessä.

Aistitko luonnon rauhan kehossasi?

Miten sinussa tuntuu luonnon voima? Huomaatko voimaantuvasi luonnossa? Mitä yhteistä meillä on luonnon kanssa?

Erilaisin tutkimuksin on osoitettu luontokokemuksen vahvistavan, rauhoittavan ja virkistävän mieltä sekä kehoa. Jo 20 minuutin luonnossa olo laskee stressitasoa ja saa mielihyvähormonit aktivoitumaan. Sympaattinen ja parasympaattinen hermosto saavat luvan levähtää sekä mieli ja keho rentoutua.

Luonnossa maadottuminen tuo turvaa ja vahvistaa tietoisuutta itsestämme. Kun tunnemme jalat tukevasti maan energioissa, olemme osa tätä valtavaa kokonaisuutta. Olemme yhdessä kokonaisuus, silti itsenäisenä ja omaa elämää eläen. Saamme hengitellä raikasta ilmaa, kuulla lintujen sanomaa ja voimaantua virtaavasta vedestä.

Ilman sinua tämä maailma olisi erilainen


Olet mittaamattoman arvokas maailmassa. Onnellisuutesi, ilosi ja virtaava vapautesi, on kaikkea parantavaa voimaa. Sillä upealla voimalla, olet aidosti mukana auttamassa koko maapallon hyvinvointia. 

Toteutuva onnellisuutesi, tuo ympärillesi lisää upeaa onnellisuutta. Se leviää ja tarttuu ilmapiiriin, missä tahansa oletkin. Kaikki on energiaa. Valintasi elää sielusi kautta, on aitoutta.

Kun mietit, minkälaista energiaa levität ympärillesi, se leviää. Jos olet vihainen, surullinen, peloissasi ja katkera, levität näitä. Jos olet iloinen ja onnellinen oman sielunsuunnitelmasi toteutumisesta, voit ilolla seurata, miten se vaikuttaa ympärillä oleviin ihmisiin. Ja kuinka se tarttuu sekä jalostuu jokaisen omannäköiseen sielunsuunnitelmalliseen elämään.

 Onnellisuus tuo tilaa ja hyväksyntää jokaisen toteutuvaan elämään. Ilo, onnellisuus, rauha ja vapaus elää, avaa sielunsuunnitelman toteutumisen, jokaisen elämä tuntuu elämältä. Yhdessä. Yhdessä nauttien myös toisen toteutuvasta onnellisuudesta,

Yhdessä kaiken elävän energian kanssa 

luomme elämää. 


Rauha ja turva avautuu 

luonnollisesti yhdessä kaiken elävän energian, luonnon, kasvien ja eläinten kanssa. 

Niin kaikki fyysisesti näkyvät kuin henkisesti meidän kanssa yhdessä olevat luonnolliset enkelit, omat oppaamme ja universumin auttavat valotyöntekijät. Kaikki nämä ovat luonnollista arjessa olevaa rakkauden konkretiaa 🤍

Tervetuloa jokaisen aito ja oma luonnollisuus🤍 kaikella elämän arvokkaalla rikkaudella.

Jokainen aito, raikas ja luonnollinen itsetuntemus, avaa vapauden, ilon, onnellisuuden ja rauhan, meidän yhteiseen universumiimme

🤍 Yhdessä onnelliseen elämään 🤍