Ryhmädynamiikan valmennukset

Avoimuus, ilo ja kunnioitus

RYHMÄDYNAMIIKAN VALMENNUKSET:


-Uuden työntekijän ja yrityksen perehdytys 

-Johdon ja esimiesten avoimuus 

-Yrityksen avoin ryhmädynamiikka 

Uuden työntekijän ja yrityksen perehdytys - valmennus

Uuden työntekijän tullessa taloon, on jokainen hetken hämillään. Uusi työntekijä tutustuu talon tapoihin ja hakee paikkaansa.

 Yrityksessä jo olevat tunnustelevat uutta työtekijää ja seuraavat, miten hän työssä tulee tekemään ja soveltumaan olemassa olevaan työporukkaan.

Jotta kynnys tutustua ei ole kummankaan puolelta niin korkea, valmennus nopeuttaa tutustumista puolueettomasti ja ryhmädynamiikkaa alkaa soljua kaikille avoimesti, ilolla ja kunnioituksella.

Ryhmäohjaus 1 h 

Johdon ja esimiesten avoimuus - valmennus

Valmennus tuo avoimuutta johdon väliseen dynamiikkaan. Se auttaa soljuvaan, rentoon ja eteenpäin vievään keskusteluun. Tuo tervettä kunnioitusta ja iloa yhteisiin tavoitteisiin.

Ohjaus ja valmennus 1h 


Koko yrityksen avoin ryhmädynamiikka

Kommunikoinnin soljuvuus, avoimuus ja tiedon eteenpäin liikkuminen, saattavat monesti olla haasteellisia yrityksen tahojen väleillä. Jostain syystä tuntuu kireyttä eikä asiat liiku eteenpäin.

Ryhmädynamiikan valmennus avaa avoimella totuudellaan lukkoja, jotka vapautuessaan parantaa ihmisten välistä kunnioitusta. Auttaa soljuvaan kommunikointiin ja reippaampaan asioiden eteenpäin viemiseen. 

Jokaisen rennompaan, mutta ei tehottomaan vaan selkeämpään työhyvinvointiin. Kunnioituksella yhteisiin tavoitteisiin.

Valmennukset yrityksen koosta riippuen 

( 2 - 20 hlöä) ( 20 -> sovitusti )

1 - 1,5h