Syntytarina

Miten syntyi 

Luonnolliset Tunteet - hyvinvointimenetelmä

on syntynyt tarpeesta auttaa ihmisiä itse helpottamaan kipujaan. Tarpeesta auttaa huomaamaan mielen vaikutuksen fyysiseen olotilaan. Tarpeesta luottaa oman kehon parantavaan voimaan. Ja rakkaudesta itselle, oman elämän sielulliseen toteutumiseen..

Oireen poistavia hoitomuotoja on paljon, mutta miten ihminen paranee pysyvämmin. Siihen olen kehittänyt viimeisen kymmenen vuoden ajan Luonnolliset Tunteet - kehotietoisuusmenetelmää. ( Nimestä ei kyllä silloin ole ollut tietoa ). Kahdenkymmenen vuoden erilaisten hieronta- ja hyvinvointihoitotöiden ohella, kouluttauduin erilaisiin ihmisen kokonaisvaltaisiin olemuspuoliin niin fyysisesti, mentaalisesti kuin energeettisestikin. Opiskelin henkistä psykologiaa, trauma- ja taideterapeuttisia menetelmiä, ryhmä- ja perhedynamiikkaa, luontotietoisuutta ja elin oman elämäni oppikoulua. 

Itse olen lapsesta asti ollut tunne- ja aistiherkkä asioille, tapahtumille ja ihmissuhteille. Sitä  avuksi käyttäen, hyvinvointimenetelmä on kehittynyt nyt paikkaansa.
Menetelmä on uusi ja ainutlaatuinen. Hoitava elementti oman elämän kehityksessä ja se on pysyvää, ihan normi arjessa, käytännönläheisenä ja jalat maassa.