Tietoisuus

Tietoisuus

Onko sinulla joskus olo, että vaan tiedät jotain tapahtuvan? Ja että sinun vaan kuuluu mennä johonkin, vaikket ymmärrä miksi? Onko se sinussa avautunut laajempi tietoisuus? Tietoisuus, lyhykäisyydessään laaja, pyyteetön rakkaudellinen elämänviisaus, tietoinen läsnäolo kokonaisvaltaisesti. Tunneälykkyytesi tilanteista. Tietoisuus, että emme ole täällä yksin ja meitä opastaa laajempi universaalinen viisaus, jos olemme sille sisimmässä ja sielussamme läsnä. Voima, joka mahdollistaa elämässä kaiken.

Tietoisuustaitoja harjoitellessa esiin avautuu piilossa olevia upeita, monipuolisia lahjakkuuksiamme, joita mielen maailma, manipulointi, ylisukupolvien traumat, menneisyys, menneet elämät, toisten alentavat sanat tai tekojen uhkakuvien takia, olemme itse saattaneet supistaa. 

Laajempi tietoisuus myös avaa tietoisuutta siitä, ettei meillä lopulta ole mitään hätää vaan pelkotilat tulevat muodostuneesta mielestä sekä vanhoista tapahtumista, jotka ovat jääneet vapauttamatta. Tietoisuuden avauduttua jokaiseen miksi - kysymykseen löytyy aina siksi - vastaus, kun rauhassa, myötätunnolla jäämme kuuntelemaan elämän tietoista viisautta ja sen avaamia uusia näkökulmia.

Tietoisuus ei ole vain mielellisesti tai mielen hallitsemaa, vaan laajemmin; sydämen, kehon, tunteiden, aistien ja universumin, tässä hetkessä oleva kaikenkattava viisautta. Tietoinen Rakkaus ohjaajana. Tietoista elämän energiaa kaikessa meissä, maassa, kasveissa, kivissä ja eläimissä, kaikessa elävässä.

Meidän mielemme viisaus tulee aina viiveellä, perässä. Muistimme hippokampukseen on tallentunut vanhoja tapahtumia sekä niistä tapahtumista tehtyjä silloin tehtyjä johtopäätöksiä, jotka ovat taas tuottaneet tietyn käytösmallin siihen hetkeen ja joka jatkuu myöhemminkin. Toiminta- ja käytösmallit aktivoituvat tässä hetkessä, samankaltaista muistuttavassa tapahtumassa, kun mieli hakee muistipankista aiemmin hyväksi toteamansa reagointitavan, sekunnin sadasosissa. Mutta ei ota huomioon sitä, että tässä hetkessä oleva tapahtuma on olosuhteiltaan erilainen kuin menneessä tapahtunut muisto. Toimintamme aktivoituu menneisyydestä, kun toimimme suppeasta mielestä käsin.

Elämämme tietoisuus on läsnäololtaan laajempaa. Mm. sydämen, kehon ja aistien reaaliajassa oleva kokonaisvaltainen viisaus, ottaa rauhallisuudellaan huomioon ympärillä olevia tekijöitä ja osaa toimia näin oikein läsnä olevaan hetkeen. Intuitiivinen viisaus, tunne sisimmässämme jostakin asiasta, että mä vaan tiedän tämän. Sisäinen tieto siitä, että mun kuuluu mennä johonkin tai sanoa jotkut sanat, vaikka mieli ei vielä ymmärräkään, mitkä vaikutukset sillä on. Jälkeenpäin kyllä.

Meillä jokaisella on laaja rakkaudellinen tietoisuus. Sisimmässämme oleva ominaisuus, joka voidaan ottaa käyttöön halutessamme. Se ei ole mitään sirkustemppuja tai poppakonsteja tarvitsevaa huuhaata. Keho, psyyke ja pyyteetön rakkaus ovat yhtä. Elävää elämää.

Kuuntelemalla itseämme, kehoamme, tunteitamme ja meissä olevaa uskomattoman voimakasta ja luovaa viisautta, tietoisuus avartaa automattisesti maailmankuvaamme. Se vahvistaa kykyämme käsitellä tunteitamme realistisemmin ja avoimemmin, yhä laajenevan ymmärryksen avulla. Se tuo rohkeutta, avaa suvaitsevaisuutta ja asettaa elämän sisäisiä moraalisia rajoja, Kunnioittaen kaikkea sielullista elävää.

Rakkaudellinen tietoisuus tuo rauhaisaa onnellisuutta, sisäisten omien lahjakkuuksien toteutuessa. Tietoisuus vapauttaa turhan draaman, huomaa jokaisessa olevan onnistumisen, avaa sisäisen, aidon ilon ja lopulta meidän kaikkien tavoitteleman vapauden 🤍. Lopullista tietoisuutta ei kukaan pysty loppuun asti sanoittamaan. Jokainen kokee rakkaudellisen tietoisuuden oman sielun mukaisesti. Kaikki me kuitenkin lopulta olemme yhtä. Yhdistävä tekijä on, iästä, ulkonäöstä, uskomuksista tai vakaumuksista ja se on kaiken sisältävä Rakkaus❤️🧡💛💚💙💜🤍