Tulkinnat ja henkisyys

Kaikki universumissa on energiaa. Oma ja elämän rakkauden energian virtaavuus parantaa.

Tulkinnat ja henkisyys

Minulla on lapsesta asti ollut intuitiivinen ja selvätuntoinen kyky saada tietoa elämän energiasta. Havainnoin herkästi syvemmän sielullisen ilon ja elämän raikkauden, niin yksilöllisesti kuin ryhmädynamiikassakin.

Tulkinnoissa kehon kipujen vapautus avautuu avoimesti, vuorovaikutuksellisesti jutellen. Selvätietoisuuden lahjana tulevat viestit ja informaatio, tulevat ymmärrettävässä sekä arjen käytännönläheisessä ja totuudellisessa muodossa. Informaatio vapauttaa sinun energioita, hoitaa, irrottaa tukoksia kehon kivuissa ja tuo suoruudellaan ihmisen elämän oikeille raiteille. 

Sielunsuunnitelmat sekä oman energian tunteminen, avautuu havainnoiden, Fyysinen ja henkinen olotila raikastuu ja voimaantuu. Oma aito ilon ja turvan tunne, saavat tilaa, kun itse tuntee oman energiansa. 

Aidon ja totuudellisen selvätietoisuuden ja energioiden vapautuksella. Kehon kiputilojen vapautus syitä kuuntelemalla. Tämän hetken kipujen energiat vapautetaan elämän ymmärryksellä. Lempeydellä rakkaudella totuuteen tuoden, raukeaa menneiden elämien tapahtumia, asenteita, tunteita, kokemuksia, tästä ja menneistä elämistä.

Menneistä helposti irtoaa ylisukupolvien kuormittavia traumoja ja kiinni jääneitä vuorovaikutussuhteita, tuoden ne päivän valoon, irrottaen, vanhoja siteitä ja velvoitteita katkaisten. Kauttani tulee voimaannuttavaa informaatiota meidän Galaksien ja planetaarisista lähtökohdista,. Saadaan yhteys edesmenneisiin, viestejä omilta : enkeleiltä, oppailta, yksisarvilta ja lohikäärmeiltä hoitavilla vaikutuksilla. Mahdollisuus myös auttaa eläinkommunikoinnin avulla sekä vapauttaa välitilaan jääneitä sieluja.
Hoitavassa tulkinnassa en välitä energiaa. En kanavoi, enkä käytä kortteja. Jotta tulkinta on puhtainta rakkautta, sinun rakkauttasi, minun kipuja hoitajana ei välity energioiden kikkailuissa. Puhdas totuus on ainoa parantava rakkaus. Ja se rakkaus on sinussa. 

Tulkinnat hoitavat, vapauttavat, tuovat ilon, vahvistaa sekä rentouttaa elämän arkea. Tuovat totuudessaan voimaa ja omaa itsevarmuutta, - tietoutta ja -vahvuutta omaan elämään.

Kehoon ja elämään vaikuttavien menneiden elämien tukosten,  omien ja ylisukupolvien traumojen purku, sukulinjojen puhdistus. Arkeen vaikuttavien onnettomuuksien, geeniperimän, sairauksien vapautus

Arjen käytännönläheiset viestit omilta oppailta, enkeleiltä, lohikäärmeiltä, yksisarvisilta ja arkkienkeleiltä. 

Oma sielunsuunnitelma, omat oppaat, kontaktit, omat lahjakkuudet ja oma sisäinen viisaus.