Tapahtumat

Tapahtumat

Workshoppeja, messuja, viikkotunteja ja koulutuksia...Luonnolliset Tunteet - viikkotunti 🤍💎 UUTUUS 

🤍💎 ensimmäinen tutustumiskerta maksuton 

ma 13.3.2023 klo 16:30 - 17:30
Onnenpaikka, Turku

Luovuudella omaan parantavaan hyvinvointiin 🤍💎 Viikkotunnilla tehdään 

- luovan  tunnemaalaamista, - kirjoittamista tai luovaa tanssia

lempeitä, kehoa kuuntelevia ja vapauttavia joogan liikkeitä sekä 

- oikeaoppisia hengitys- ja rentoutusharjoituksia

- yhdessä keskustelua 

Tunti rentouttaa ja auttaa havainnoimaan kehossa olevia tunteita ja herkistymään aidon intuition äärelle. Kehotietoisuuden avulla oppii parantamaan itse itseään, hellittämään kipujen alkuperäisiä syy-yhteyttä. Tunnilla voi vapautua lempeydellä omaan henkisen kehitykseen, avaten tunnelukkoja, traumoja ja menneitä esteitä, Vapauttaen omia voimavaroja arkeen, voimaannuttaa kehoa ja mieltä, aitoon tuntemukseen elämässäsi. 🤍💎

Aiempaa osaamista ei tarvita. Jokainen on oman elämän mahtavin taiteilija. Jokaisella meillä on oma aito sisäinen luovuus ja tahto elää oman näköistä elämää. Tunteet antavat meille suuntaa toteuttaa täydeltä tuntuvaa elämää. Onko sinulle tullut tarve pysähtyä kuuntelemaan, miten oma elämä toteutuu ja miten arvokkaat tunteesi ohjaavat elämääsi? Avautuvalla tietoisuudella itsestä, avaa aidon onnellisuuden elämään.🤍💎


Ota mukaan oma joogamatto, mukavat vaatteet ja halutessasi viltti loppurentoutukseen.

Aika: ma 13.3.2023 klo 16:30 - 17:30

Paikka: Onnenpaikka, Hakakatu 3, 20540 Turku

Hinta: 20 € / kerta, ensimmäinen tutustumiskerta on maksuton


Tervetuloa tutustumaan omaan kehotietoisuuden ja intuition voimaan! 

Iloa ja vinkkejä vanhemmuuteen - työpaja 

Ke 1.3. klo 18-19:15

Alisan Ihmemaa, Raisio 

Kaipaatko rentoutta ja raikkautta aistirikkaiden lasten arkeen ? 🤍💎 Työpajassa tehdään omaa intuitiota avaavia ja selkeyttäviä harjoitteita, rentouttavia läsnäoloharjoituksia ja pidetään pieni luento upeista, arvokkaista aistiherkistä ja tunneviisaista kristallilapsista 🤍💎. Luennolta saa mukaan omaa voimaantumista, iloa arkeen ja helpottavia, uusia näkökulmia, asenteita ja käytännön vinkkejä heidän lahjakkuuksien tukemiseen kasvatuksessa. Tehdään myös itselle oivalluttava harjoitus ja jutellaan lopuksi yhdessä vuorovaikutteisesti, vertaistukea saaden.

Olet vanhempi, isovanhempi tai kasvattaja, tule voimaantumaan, kuulemaan uusia vinkkejä tunneviisaiden lasten iloisen ja kaikkia voimaannuttavan kasvatuksen tukemiseen. Lapsellasi on rakkautta, sinut 🤍💎

Työpaja lempeydellä ja myötätunnolla, uskomattoman rakkaudellisille ja tunneviisaille lapsille 🤍💎


Aika: Keskiviikkona 1.3. klo 18-19:15

Paikka: Alisan Ihmemaa, Kellarimäenkatu 1, Raisio

Hinta : 25 €

Hinta sisältää kahvin tai teen.


Tervetuloa rentoutumaan ja voimaantumaan ilolla!

Oulun Ilon Valkeat - messuilla 

Työpaja + meditaatio Kristallienergiasta sunnuntaina 26.2.2023 klo 10.00-12.00
Nuottasaari talolla.
 

Työpajassa virittäydytään aikamme kaiken rakastavaan ja raikkaaseen Kristallienergiaan. Kristallienergia on lempeydellään ja syvällä myötätunnollaan menneisyyden tukoksia puhdistavaa, hoitavaa ja virkistävää, niin fyysisesti kuin henkisestikin.
Työpajan alussa on lyhyt informatiivinen luento energian vaikutuksista, muutoksista, Kristalliajan lapsista ja upeasta kasvatuksellisesta ajasta. Tämän jälkeen tehdään ihanan pitkä, puhdistava ja hoitava Kristallienergian meditaatio. Mukana meditaatiossa on enkeleitä, yksisarvisia, Universumin auttajia eri ulottuvuuksista ja planeetoilta. Lopussa laskeudutaan ja vietetään yhteinen vuorovaikutteinen hetki maadoittuen, jutellen ja omia oivalluksia vahvistaen.
Ota mukaan
💎 oma joogamatto.
💎 mukavat, lämpimät vaatteet ja ehkä
💎 halutessasi tyyny ja viltti.
Meditoinnin jälkeen saattaa olla energian tarve, niin voit ottaa
💎 pienen ruoan tai namupalan mukaan sekä
💎 oman vesipullon.
Tervetuloa mukaan rakkaudelliseen, hoitavaan ja raikkaaseen Kristalliajan energiaan 🤍

Olen Terhi Oinaanoja, elämäntaidon valmentaja. Teen messuilla tulkinnallisia Energiahoitoja sekä Luonnolliset Tunteet - valmennusta. Pidän myös luennon rakkauden ja rauhan lähettiläistä, Kristallilapsista. Kristallienergia on ollut elämässäni omien lasten kautta sekä olen saanut auttaa ja olla Kristallilasten perheiden kanssa 2000 - luvun alusta lähtien 🤍
Tervetuloa muutokselliseen Kristalliaikaan 🤍


Ilmoittautuminen suoraan Terhille. terhi@naturalemotions.fi, p. 040 736 7035 tai messuosastolla.
Su 26.2.2023 klo 10.00-12.00
Nuottasaari talo, Isokatu 94
(sisäänkäynti Hukan puoleisesta sivuovesta)
Hinta: 30 €
www.naturalemotions.fi

ILON Valkeat - messut Oulu

25.2.2023

klo 10 - 17

Hiukkavaaratalolla, Tahtimarssi 3, Oulu 


Luento: Aistiherkät ja tunneviisaat Kristallilapset

Osastolla: Uusi Luova Energiahoito - menetelmä Yksilövalmennuksella

LUENNOLLA tietoa tämän ajan lempeistä, rakkaudellisista, aistiherkistä ja tunneviisaista Kristallilapsista. Lapsista, jotka ovat tulleet pelastamaan maailmaa ja näyttämään, miten meidän kuuluu elää. Mukana vinkkejä, mitä lempeiden Kristallilasten kanssa on hyvä ottaa huomioon, jotta he voivat olla keitä he todella ovat ja toteuttaa omaa elämäänsä. lisää luennolla.

OSASTOLLA voit tulla tutustumaan uuteen ja ainutlaatuiseen Luonnolliset Tunteet - menetelmään. Mukana messuilla uutena on VALMENTAVA ENERGIAHOITOMUOTO, jossa halutessasi tehdään intuitiivinen, oma, ei-esittävä piirustus. Piirtämisen aikana jutellaan yhdessä, miten piirtäminen vapauttaa esteitä paremman elämänvirtasi edestä. Monet miettivät, etteivät osaa piirtää. Se ajatus tulee meidän muistoistamme, jolloin on tarvinnut tehdä parhaansa matkiakseen jotain sovittua mallia. Tässä intuitiivisessa piirtämisessä ei tarvita aiempaa piirustustaitoa vaan avautumista sille, mitä piirtäminen sinussa vapauttaa. Valmennus ohjaa sinua informaatioon, joka sinussa jo on. Valmennus avaa sinua siihen, kuka sisimmässäsi olet.

Messujen energiahoito + valmennus on 20 minuuttia 30€.

Ajanvaraukset etukäteen viestillä info@naturalemotions.fi tai puh. 040 736 7035 sekä paikan päällä ajanvarauslistalta.

.

Luovuutta & Inspiraatioita - hyvinvoinnin workshop


14.01.2023  

klo 10 - 13:00  

Manilla, Tehdasteatterin Jokistudio, Turku

Luonnolliset Tunteeni - on aivan uusi suoritusvapaa luovien harjoitteiden menetelmä, joka auttaa sinua vapauttamaan stressiä ja rentoutumaan. Yhtä aikaa voimaantumaan ja avaamaan luonnollista luovuuttasi. Workshop vahvistaa itsetuntemustasi ja tuo esiin sisäistä, aitoa, raikasta ja itsenäistä vapauttasi. 

Workshop sisältää luovaa kirjoittamista, maalaamista ja tanssia. Mukana on Joogavenyttelyä, rentoutus- ja läsnäolo harjoitteita sekä yhdessä dialogisia juteluita. 

Turvallisen ja lempeän menetelmän avulla opit kuuntelemaan tunteiden ja tunnekehon viestejä, hellittäen ja pysähtyen oman itsesi äärelle. Samalla huomaat itse vapauttaneesi omia fyysisiä kipujasi ja kireyksiä kehostasi. 


Workshopin tutustumishinta on nyt 30€ (norm. 43€)

Ilmoittautumiset 12.01.2023 mennessä viestillä terhi@naturalemotions.fi tai p. 040 7367035


Tervetuloa avautumaan omaan luonnollisuuteesi! 

Lue lisää:  

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02PfXcy8xusqhnX9efn5HZ1xbdNvCF7pZP2XMUQ3RNEf8SETvB2Zsi66UYxTxauTdLl&id=100086564327501Rentoutusta ja vinkkejä Aistiherkkien ja tunneviisaiden lasten vanhemmille ja lähimmäisille  -  workshop

04.01.2023 klo 18 - 19:30

Paikkana: Alisan Ihmemaa, Raisio

Workshop rentouttaa, tuo tsemppiä ja iloa vanhemmille sekä kasvattajille. Workshop antaa vinkkejä ja vahvuutta koko perheen arkeen. 

Tämän hetken lapset ovat lempeän aistiherkkiä, tunneviisaita ja tahtovat perimältään kaikille hyvää, omalla upealla persoonallaan. Herkkyydellään he aistivat ympärillään olevaa ilmapiiriä ja miettivät oikeaa tapaa toimia tilanteessa. Monesti heidän käytös saatetaan tulkita väärin, jolloin lapsi joutuu entisestään ristiriitaiseen tilaan. Tästä olotilasta käsin, heidän käytöksensä saattaa muuttua pelokkaaksi ja epävarmaksi, jolloin heidät diagnosoidaan monesti ongelmallisiksi. Juuri silloin, he tarvitsevat tulla ymmärretyksi, kaipaavat tasavertaisuutta, sanoja, keskustelua sekä paljon turvaa. Ja tässä me aikuiset voimme auttaa heitä ilolla ja rakkaudella.


1,5 h: n workshopiltaan sisältyy :

- vuorovaikutteinen ja tietopohjainen luento aistiherkkien sekä tunneviisaiden lasten herkkyydestä. Avausta heidän tarpeistaan sekä kasvatusvinkkejä yhteiseen iloiseen arkeen.

- oman vanhemmuuden harjoitteita itsekseen tehden 

- harjoitteiden purkua, yhdessä voimaantuen, jutellen ja kahvitellen.

- rentoutusharjoituksia, joita voi käyttää myöhemmin kotona lasten kanssa.

- Alisan Ihmemaan Lounaskahvilan kahvin/teen sekä fetapinaattipiirakan tai korvapuustin.


Workshopin avulla: 

 opit tuntemaan ja ymmärtämään lapsesi käytöstä paremmin saat uusia voimaannuttavia vapauttavia näkökulmia, vahvuutta, tsemppiä ja kunnioitusta omaan arvokkaaseen kasvattajuuteesi keinoja ja oivalluksia perheen iloiseen arkeen avaimia tuoda rauhaisaa tasapainoa itselle ja perheelle vertaistukea omaan kokemuksellisuuteen vahvistusta arvokkaisiin lahjakkuuksiisi ja turvaa tulevaisuuteen vapautuneisuutta, iloa ja onnellisuutta harjoitteita kehollisten stressituntemusten lieventämiseen.


Päivän aiheena: 4.1.2023 Klo 18-19:30 Alisan Ihmemaa 

Minä vanhempana: miten toimin parhaiten lapsen edun mukaisesti? Miten tuen omia ja lapsen upeita lahjakkuuksia? Miten minä itse voimaannun ja nautin arvokkaasta vanhemmuudesta? 

Mukaan mahtuu 15 osallistujaa.

Workshopin hinta on 30€ / osallistuja.

Ilmoittaudu 02.01.mennessä. Ilmoita samalla erityisruokavalio toiveesi.


Toinen workshop on tulossa:


18.1.2023 Klo 18-19:30 Alisan Ihmemaa 

Vuorovaikutuksen ja kommunikoinnin avaimia. Onnellinen yhteisymmärrys, tietoisuuden avautuminen ja laajeneminen tulevaisuuteen.


Lisätietoa saat lähettämällä viestiä info@naturalemotions.fi tai p. 040 736 7035

Workshop auttaa sinua rentoutumaan lapsiperheen arjessa. Saat uusia vinkkejä, miten voit olla aidosti läsnä lapsellesi, vaikka vähän väsyttääkin. Workshop tuo vahvuutta perheen arkeen ja jaksamista arvokkaaseen vanhemmuuteen.

 Luentopaja sisältää 1,5 h: n illan, johon kuuluu

- rentoutusharjoituksia

- vuorovaikutteinen ja informatiivinen luento sisältäen voimaannuttavia vinkkejä arkeen

tehtäväpaja oman vanhemmuuden harjoitteita

- harjoitteiden purkua yhdessä voimaantuen 

- kahvi/tee Alisan Ihmemaan herkuilla.


Workshop - päivät: 14.12., 4.1. ja 18.1.


Tervetuloa rentoutumaan, voimaantumaan ja saamaan vahvistusta omaan iloiseen vanhemmuuteen!

Lisää infoa linkistä:


https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0hbkoemiQ2TXeEEPc3SDP5F5ESnvXBJcoQhxoJpDA7yM5SoHKG4xPAAh8kAvwxCWql&id=100086564327501


ILON Valkeat messut,  Sammun Keskuslukio Tampere 

04.02.2023

klo 10 - 17

Luento: Kristallilapset

Osastolla: Uusi Luova Energiahoito - menetelmä Yksilövalmennuksella


LUENNOLLA tietoa tämän ajan lempeistä, rakkaudellisista, aistiherkistä ja tunneviisaista Kristallilapsista. Lapsista, jotka ovat tulleet pelastamaan maailmaa ja näyttämään, miten meidän kuuluu elää. Mukana vinkkejä, mitä  lempeiden Kristallilasten kanssa on hyvä ottaa huomioon, jotta he voivat olla keitä he todella ovat ja toteuttaa omaa elämäänsä. lisää luennolla.

OSASTOLLA voit tulla tutustumaan uuteen ja ainutlaatuiseen Luonnolliset Tunteet - menetelmään. Mukana messuilla uutena on VALMENTAVA ENERGIAHOITOMUOTO, jossa tehdään intuitiivinen, oma, ei-esittävä piirustus. Piirtämisen aikana jutellaan yhdessä, miten piirtäminen vapauttaa esteitä paremman elämänvirtasi edestä. Monet miettivät, etteivät osaa piirtää. Se ajatus tulee meidän muistoistamme, jolloin on tarvinnut tehdä parhaansa matkiakseen jotain sovittua. Tässä piirtämisessä ei tarvita aiempaa piirustustaitoa vaan avautumista sille, mitä piirtäminen sinussa vapauttaa. Valmennus ohjaa sinua informaatioon, joka sinussa jo on. Valmennus avaa sinua siihen, kuka sisimmässäsi olet.

Messuvalmennus on 20 minuuttia 30€. 

Ajanvaraukset etukäteen viestillä info@naturalemotions.fi tai puh. 040 736 7035 sekä paikan päällä ajanvarauslistalta.

---


---

Menneet: 

Minä Olen - messut, Helsinki

luento pe 21.10. klo 15:00 - 15:30


- -