Rentous, tietoisuus ja intuitiivinen yhteys hevosen kanssa – koulutukset

Rentous, tietoisuus ja intuitiivinen yhteys hevosten kanssa – koulutus

Kaipaatko lempeämpää kommunikointia hevosten kanssa? Tai oppia tuntemaan hevosesi paremmin intuitiivisen yhteyden avulla? Järjestä ainutlaatuinen koulutusviikonloppu omalle tallille tai varaa yksilökoulutuksen oman hevosen kanssa.

Iloinen, rento ja intuitiivinen yhteys ja kommunikointi. Tämän taidon opittuasi, se on sinulla koko loppuelämän.
 
TULOSSA: Viikonloppukoulutus 27. - 28.4.2024 Tervarinteen talli, Jyväskylä 

Meneillään oleva 10.2.2024 KLO 11 - 13 Metsäkylän Ratsastuskeskuksessa, Turussa. Voit osallistua myös yksittäisiin päiviin.

Rentous, tietoisuus ja intuitiivinen yhteys hevosten kanssa – viikonloppukoulutus

27. - 28.4.2024 

Tervarinteen talli, Jyväskylä


Koulutuksessa rentoudutaan, herätetään omaa tietoisuutta sekä opetellaan kommunikoimaan hevosen kanssa. Raikkaan itsetuntemuksen, intuitiivisen tietoisuuden ja rauhan avulla, avataan upea yhteys kommunikointiin. Havainnoidaan elämän tasavertaisuutta ja mitä hevonen kaipaa hetkessä yhdessäolossa ihmisen kanssa.

Koulutuksessa tehdään erilaisia tietoisuus- kommunikointi- ja aistiharjoitteita. Hevosten kanssa kaikki harjoitteet tehdään maasta käsin. Opetellaan kuuntelemaan omaa sisäistä tietoisuutta, sisäisen kommunikoinnin taitoa, joka luontaisesti meillä kaikilla on. Koulutuksessa avautuminen opetellaan yhdistämään tietoisuusteen hevosten kanssa. Henkilökohtaisella ohjauksella sekä yhdessä ryhmän tietoisuudessa.

Koulutuksessa olevien matalankynnyksen luovien harjoitteiden, vuorovaikutuksellisen ohjauksen ja keskustelun avulla rentoudumme. Voimme nojata rauhaan ja turvaan yhdessä. 

Eläinkommunikoija, elämäntaidon ja tietoisuuden ohjaaja Terhi Oinaanoja, auttaa henkilökohtaisesti havainnollistamaan meissä jokaisessa olevan kommunikoinnin taidon ja tietoisuuden. Hevoset, eläimet ja luonto odottavat, että heräämme yhteiseen tasavertaisuuteen, kunnioitukseen ja pyyteettömään rakkauteen.

Tietoisuuden avulla olemme aitoja. Aitoja, ketä me todellisuudessa sisimmässämme olemme. Vapaudumme turhista rooleista, esteistä ja uskomuksista, lempeydellä ja rakkaudella itselle. Elämme omannäköistä elämää ja toteutamme rauhassa omaa sisäistä onnellisuutta. Yhdessä ja toisiamme tukien. Puhumaan samaa rakkauden kieltä.

TÄMÄN UPEAN TAIDON, YHTEYDEN OIVALLETTUASI, SE ON SINULLA KOKO LOPPUELÄMÄN.


Viikonlopun Koulutusohjelma :

Lauantai: 

Klo 9:00 Aamupala, tutustuminen ja esittely
Tietoisuuden teoriaa sekä henkilökohtaisia harjoitteita.
Klo 12 Lounas
Iltapäivällä alkavat henkilökohtaiset yhteyden ohjaukset hevosen kanssa. Sekä oman tietoisuuden harjoitteet jatkuvat.
klo 14:30 Iltapäiväkahvi
Tietoisuusharjoitteet ja yhteyden yksilöohjaukset jatkuvat
Päivä päättyy klo 16

Sunnuntai:
Klo 9:00 Aamupala
Teoriaosuus. Rentoutus- ja oman tietoisuuden harjoitteet jatkuvat.
Kl0 12 Lounas
Ryhmä- sekä yksilöohjaukset hevosten kanssa.
Klo 14:30 Iltapäiväkahvi
Klo 15 Kurssin päätös

Jos omistat oman hevosen, ja tahdot oppia kontaktin luomista hänen kanssaan, lauantaina sekä sunnuntaina kurssin päätteeksi on mahdollisuus 30 minuutin ohjaukseen hänen kanssaan. Varaukset ohjaukseen etukäteen Terhille sekä tallijärjestelyistä Kirsille. Oman hevosen kanssa tehtävän yksilöohjauksen hinta on 95 €

.• Tietoisuus- ja eläinkommunikointitaitojen teoriaa, - harjoitteita ja ensimmäinen kommunikointi hevosen kanssa.
• Omien tunteiden ja asenteiden merkitys hevosen kanssa. Teoriaa ja harjoitteita
• Hevosen ja luonnon energioiden kuunteleminen. Virittäytyminen energioihin.
• Kommunikoinnin riemua ja onnea yhdessä.


Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa ratsastustaustaa. Kurssille voi osallistua, jos työskentelet hevosten parissa, tai olet muuten kiinnostunut hevosista ja tahdot tulla avaamaan eläinkommunikoinnin arvokasta lahjaasi.

Koulutuksen hinta on 275 € ( sis. alv. 24 % ). Kurssi sisältää henkilökohtaiset tietoisuusharjoitteet, materiaalit, henkilökohtaisen ohjauksen ja ryhmävalmennuksen hevosten kanssa. Sekä viikonlopun maittavat ruokailut. 

Koulutus toteutuu minimiosallistujamäärällä 5 hlöä. Kurssille otetaan mukaan max. 12 hlöä. Sitovat ilmoittautumiset 20.4.2024 mennessä. Voit varmistaa paikkasi maksamalla koulutuksen etukäteen. Kuitenkin 24.4. mennessä.

Koulutus järjestetään Jyväskylässä, yhteistyössä Tervarinteen tallin kanssa. Katso lisää https://tervarinne.wordpress.com/


Lisätietoa koulutuksesta voit kysyä Terhiltä puh. 040 736 7035 tai viestillä terhi@naturalemotions.fi.
Tallipaikasta Kirsi Haasaselta p. 044 080 7766.

Tarkistathan voimassaolevan oman ratsastuksen kattavan tapaturmavakuutuksesi. 

Tervetuloa viettämään rentouttava ja aistikas viikonloppu! 

Oppimaan uutta ja upeaa elämääsi!

Onko tallillasi herännyt kiinnostus pehmeämpään yhteyteen hevosten kanssa? Kaipaatteko uusia lempeitä keinoja kommunikoida, toimia yhdessä rentoutuen ja itse vahvistuen viisauteesi? Tahdotko järjestää uuden ja ainutlaatuisen viikonloppu – koulutuksen?

Vai tahtoisitko henkilökohtaisen ohjauksen oman hevosesi kanssa, yhteiseen rentouteen, ymmärrykseen ja vuorovaikutukseen? Lue lisää ja ota yhteyttä!

Ryhmäkoulutukseen tarvitaan min. 5 hengen, max. 12 hengen ryhmä. Kerää osallistujat ja katsotaan yhdessä sopiva ajankohta koulutukselle. Viikonloppu sisältää tietoisuus- ja eläinkommunikoinnin teoriaa, luovia läsnäoloharjoitteita, sekä henkilökohtaista käytännön opastusta jokaiselle osallistujalle hevosen kanssa. Päiviin sisältyy oppia tunteista, asenteista ja energioista.

Ainutlaatuisen koulutuksen ohjaus ja tietoisuuden avaavat harjoitteet, auttavat vahvistamaan omaa itsetuntemustasi. Ne rentouttavat, tuovat turvaa ja luottamusta itseesi sekä syvemmän rakkaudellisen yhteyden eläimiin, iloiseen ja intuitiiviseen elämään.

Ryhmän Koulutuspäivät ovat la 9–16 ja su 10–15. Tallilla on hyvä olla 1–2 erilaisiin ihmisiin tottuneita hevosia.

Kaikki koulutuksen harjoitteet tehdään maasta käsin, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta hevosten kanssa. Voit olla myös kokeneempi ratsastaja ja tahdot avartaa uudenlaista yhteyttä hevosten kanssa.

" Just tällasta koulutusta oon etsinyt! "
" Nyt jo tunnen kehossani yhteistä lämpöä. "

"Yhteinen myötätunto hevosen kanssa. Hän ymmärtää mua. On niin helppo olla. Wau!"
- kurssilaisten kommentteja.

Tämän ainutlaatuisen koulutuksen viikonlopun hinta muokkautuu tallin kanssa neuvotellen. Mietitään yhdessä ruokailut ym. käytännön asiat.

Yksilöohjaus on 1,5 h / krt. Ohjauskerrat ovat viikon välein ja niiden määrä muokkautuu oman edistymisen mukaan, kuitenkin minimissään viisi kertaa. Sovitaan yhdessä aikataulu. Jokaisella kerralla on omaa tietoisuutta avaavia harjoitteita sekä kommunikointia yhdessä hevosen kanssa. Saat aivan uuden lähestymisen omaan hevoseesi ja harjoittelun aikana myös hevosesi oppii luottamaan sekä tuntemaan uuden yhteisen tavan kommunikoida. Ilo ja rakkaudellinen yhdessäolo saa avautua.

Ainutlaatuinen Yksilövalmennus on 125 € / kerta. Yli 50 km Turusta + matkakorvaukset.

Kouluttajana toimii iloinen, herkkä ja eläinrakas Terhi Oinaanoja. Lahjakkuutenani on luontainen yhteys eläimiin. Ohjaukseni on vuorovaikutteinen, totuudellinen, raikastava, vahvuuksia esille tuova ja oivalluttava. Lähestymistapani on kehon tuntemuksia, aisteja, tunteita ja universumia kuunteleva. Koulutuksen harjoitteilla, yhdessä keskustelemalla ja henkilökohtaisella ohjauksella, olemme aitoja ja luonnollisia toisillemme. 

Tarkistathan voimassaolevan oman ratsastuksen kattavan tapaturmavakuutuksesi.  

Rentous, tietoisuus ja intuitiivinen yhteys hevosten kanssa – 5 kerran koulutus

 MENEILLÄÄN oleva koulutus 10.2. KLO 11 - 13 . Metsäkylän Ratsastuskeskus, Turku

Päivien aiheita:


- 10.2. klo 11 - 13 Tietoisuus- ja eläinkommunikointitaitojen teoriaa, - harjoitteita ja kommunikointia

- 3.3. klo 16 - 18 Teoriaa omista ja hevosen energioista. Tietoisuus- ja aistiharjoitteita. Kommunikointia.

- 24.3. klo 16 - 18 Omien tunteiden ja asenteiden merkitys hevosen kanssa. Teoriaa ja harjoitteet jatkuvat.

- 7.4. klo 16 - 18 Hevosen ja luonnon energioiden kuunteleminen.

- 21.4. klo 16 - 18 Kommunikoinnin riemua ja onnea yhdessä. Kurssin päätös.

 

Voit osallistua joko yhteen koulutuspäivään tai suositellusti koko tietoisuuden kattavaan pakettiin. Yhden kurssikerran hinta on 65€. Koko pilottikurssin hinta on 300 € ( norm. 595€ ) ( sis. alv. 24% ). Hinta sisältää kurssilla olevat materiaalit.


Tarkistathan voimassaolevan oman ratsastuksen kattavan tapaturmavakuutuksesi.

Sitovan ilmoittautumisen voit tehdä ennen kurssin alkua maksamalla Natural Emotions Oy:n tilille FI94 5716 9020 1230 43. Liitteeksi oma nimesi.

Tervetuloa avartavaan eläinkommunikoinnin maailmaan!

Tämän taidon oivallettuasi, se on sinulla koko elämän.

Kouluttajana koulutuksessa toimii Iloinen, herkkä ja eläinrakas Terhi. Olen Elämäntaidon ohjaaja, kouluttaja sekä luennoitsija, olen toiminut hyvinvoinnin alalla yli 20 vuoden ajan. Toimin Energiahoitajana, Ratkaisukeskeisenä neuropsykiatrisena valmentajana sekä Tunnetaito – ohjaajana, LTTO.

Lahjakkuutenani on luontainen yhteys eläimiin ja tahdon avata upeaan elämän rakkaudellista ja parantavaa maailmaa eteenpäin.

Tervetuloa avaamaan raikas, rakkaudellinen ja luonnollinen tietoisuuden yhteytesi hevosten kanssa!

Varauksen yhteydessä voit myös varata ajan Terhiltä henkilökohtaiseen, esteitä poistavaan energiahoitoon. Se jouduttaa tietoisuuden avautumista ja helpottaa arkea elämässä. Jos omistat hevosen, voidaan hoitaa myös hevonen, joka oppii tiedostamaan uutta, avautuvaa energiaasi.

Valmentavien Energiahoitojen hinnat kurssilaisille on varauksen yhteydessä 75 € (norm. 85 € ).

Tervetuloa!