Tietoisuus ja eläinkommunikointi hevosen kanssa – koulutus 5krt

Tietoisuus ja eläinkommunikointi hevosen kanssa – koulutus

Onko sinussa herännyt luontainen tarve olla yhdessä hevosten kanssa ja kommunikoida sisäisen viisautesi avulla, vaikka et ole aiemmin ratsastanut? Tai voit olla myös kokeneempi ratsastaja ja tahdot avata uudenlaista arvokasta yhteyttä hevosten kanssa.

Tule avaamaan oma, luontainen lahjakkuutesi eläinten ja hevosten kanssa. Kurssilla oppii kädestä pitäen havainnoimaan arvokkaan yhteyden. Kurssiin sisältyy oman tietoisuuden, kehon, sydämen läsnäolon ja energioiden avaavia ja vahvistavia harjoitteita. Jokainen kommunikointi tapahtuu maasta käsin, Elämäntaidon ohjaaja ja energiahoitaja Terhi Oinaanojan ohjaamana Metsäkylän ponien kanssa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta hevosten kanssa, aito kiinnostus on parhain.

Kurssipäivien aiheita:

  • Tietoisuus- ja eläinkommunikointitaitojen teoriaa, - harjoitteita ja kommunikointia
  • Teoriaa omista ja hevosen energioista. Tietoisuus- ja aistiharjoitteita. Kommunikointia.
  • Omien tunteiden ja asenteiden merkitys hevosen kanssa. Teoriaa ja harjoitteet jatkuvat.
  • Hevosen ja luonnon energioiden kuunteleminen.
  • Kommunikoinnin riemua ja onnea yhdessä. Kurssin päätös.

Voit osallistua joko yhteen koulutuspäivään tai suositellusti koko tietoisuuden kattavaan pakettiin. Yhden kurssikerran hinta on 65 €. Koko kurssin hinta on 300 € ( sis. alv. 24% ).

Ilmoittaudu kurssille Terhille, kurssia edeltävään perjantaihin mennessä. Puh. 040 736 7035 tai terhi@naturalemotions.fi. 

Sitova ilmoittautuminen ennen kurssin alkua maksamalla Natural Emotions Oy:n tilille FI94 5716 9020 1230 43. Liitteenä oma nimesi.

Kurssi järjestetään viitenä sunnuntaina 27.8. klo 15 -17:00 alkaen Metsäkylän Ratsastuskeskuksessa

Lue lisää https://www.naturalemotions.fi/koulutukset

Tervetuloa avartavaan eläinkommunikoinnin maailmaan!

Tämän taidon oivallettuasi, se on sinulla koko elämän.


Ohjaajana koulutuksessa toimii Elämäntaidon valmentaja Terhi Oinaanoja. Terhi on Energiahoitaja, Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja sekä Tunnetaito – ohjaaja LTTO.

Varauksen yhteydessä voit myös varata ajan Terhiltä henkilökohtaiseen, esteitä poistavaan energiahoitoon. Se jouduttaa tietoisuuden avautumista ja helpottaa arkea elämässä. Jos omistat hevosen, on lämmin suositus hoitaa myös hevonen, joka oppii tiedostamaan uutta, avautuvaa energiaasi.

Energiahoitojen hinnat kurssilaisille on varauksen yhteydessä 75 € (norm. 80 € ).

Tervetuloa!