Blogi

Trauma on hetkellinen kaveri, opettaja ja on lempeästi kiitollisuudella hyvästeltävissä. Trauma - kaverit saattavat aiheuttaa elämän aikana monenlaisia kipuja ja paineita kehossa, mutta niille voi sanoa bye bye, kun ne ovat jo tehneet tehtävänsä.

Jokaisessa yrityksessä on valtavia voimavaroja, jotka eivät ole arjessa käytössä. Usein ne jäävät valmiiksi asetettujen roolien, työtehtävien, vuorovaikutussuhteiden tai tunnelukkojen taakse, odottamaan siellä toteutumistaan. Elämän onnellisuudessa, meistä jokainen tahtoo tulla nähdyksi ja arvostetuksi omissa lahjakkuuksissaan. Ja jos sisäiset...

Onko sinulla joskus olo, että vaan tiedät jotain tapahtuvan? Ja että sinun vaan kuuluu mennä johonkin, vaikket ymmärrä miksi? Onko se sinussa avautunut laajempi tietoisuus? Tietoisuus, lyhykäisyydessään laaja, pyyteetön rakkaudellinen elämänviisaus, tietoinen läsnäolo kokonaisvaltaisesti. Tunneälykkyytesi tilanteista, tietoisuus, että emme ole...

Muistatko hetken, kun olet nähnyt vastasyntyneen vauvan? Miltä ihanalta he tuoksuvat? Ja kuinka puhtaan raikkaita ja avoimia he ovat elämää kohtaan. Omalla olemassaolollaan, he ovat pyyteetöntä, rauhaisaa ja rakkaudellista elämänvoimaa. Ai jai. Ajatuskin heistä, alkaa heti raikastamaan omaa olotilaa.

Oletko huomannut itsessäsi enemmän avautuvaa aisti- ja tunneherkkyyttä? Tunnetko ehkä toisten tunnetiloja johonkin tilaan mennessäsi ja vaihtuvatko tunteet nopeastikin ryhmässä? Saatat omata upean ja rikkaan lahjakkuuden itselläsi.

Tunteet ovat elämämme arvokkaita ohjaajia. Me emme ole tunteemme, vaikka tunteet tuntuvat kehossamme. Jokaisella tunteilla on tarkoituksensa. Mikään tunne ei synny suotta, joten yhtäkään tunnetta ei voi kyseenalaistaa. Ei itse omia tunteitaan eikä kenenkään toisen tunteita.

Jokainen meistä kehittyy eri aikaan, eri osa-alueissa elämässä. Siinä missä toinen tarvitsee tukea, toinen on jo aikoja sitten omaksunut asia. Eipä ihme jos nuoria joskus turhauttaa, turhauttaa aikuisiakin. Tunteiden käsittelytaito onkin meidän jokaisen oppiminen elämässä. Jokainen meistä haluaa tulla nähdyksi aidosti, myös kehittyneenä aitona...

Jokaisella meillä on aistit. Ei sellaista elävää olekaan, jonka aistit eivät ole käytössä. Aistikkuus on meidän alkukantaiseen eloonjäämiseemme ja selviämiseen. Aistien kautta tehdyt havainnot ja Tunteet ovat kehossa. Kehomme on totuus. Aito läsnäolevaa kehotietoisuus, ilman mielen manipulointia.