Yrittäjälle

Yrittäjän oman rentouttavan ja intuition avaavat työhyvinvoinnin - yksilö- ja ryhmävalmennuspaketit. 

Yrittäjän oma henkinen työhyvinvointi ja raikas voimaantuminen 

- YKSILÖOHJAUS

 Tai ryhmälle

- YRITTÄJÄN OMA HYVINVOINTI - ILLAT

RENTO JA INTUITIIVINEN YRITTÄJÄ -

RENTO JA INTUITIIVINEN YRITTÄJÄ - keskittyy Yrittäjän omaan raikkauteen, henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Kurssi-iltoja on 5 krt, 1 krt / kk. Iltojen aikana havainnoidaan sekä voimaannutetaan omaa hyvinvointia, rentoudutaan ja avataan omaa viisasta, selkeyttävää intuitiota, pois turhasta, energiaa vievästä suorittamisesta.

Illan aikana pysähdytään rentoutumaan. Opit käytännöllisiä, stressiä vapauttavia harjoitteita, joita voit tarvittaessa käyttää milloin vain. Kuunnellaan kehoa, kehon tuntemuksia läsnäoloharjoitteilla sekä joogan lempeillä liikkuvuuden ja tunteita avaavilla liikkeillä.  Ohjauksessa voit havainnoida, mitä tuntemukset sinulle kertovat itsestäsi ja mistä tulet tietoiseksi. Samalla itsetuntemuksesi vahvistuu ja opit löytämään uusia puolia itsestäsi ja uusia tapoja toimia.

Erilaisten kehon, mielen ja intuitiota vapauttavien luovien harjoitteiden avulla, havainnoidaan ja voimaannutetaan omaa henkistä hyvinvointia, vapautetaan sisäistä intuition voimaa. Ajan ja omien voimavarojen käyttö selkeytyy, rauhoittuu ja selkeytyy oikeisiin asioihin. Itsensä ja asioiden, selkeä sekä lujasti lempeä johtaminen avautuu esiin. 

Voit päästää irti turhista rasitteista, rentoutua, fokusoitua ja luoda oman näköisen elämän, mitä et olisi voinut aiemmin kuvitellakaan.

Opetellaan hengitys-, läsnäolo- ja rentoutusharjoitteita sekä jutellaan lopuksi yhdessä päivän teemoista ja omista mahtavista, oivalluksista.

Iltojen aiheina : 

🩵 STRESSIN JA AJANKÄYTÖN HALLINTA, 

🩵 KEHON JA MIELEN RENTOUTUMINEN, 

🩵 OMA HENKINEN HYVINVOINTI, 

🩵 INTUITIO JA LAHJAKKUUDET

🩵 TUNNE- JA TILANNEVIISAUS


Rentoutusillat 5 krt. yht.  €.

Tervetuloa rentoutumaan, raikastumaan ja voimaantumaan. Vapautumaan omaan, selkeään ja intuitiiviseen viisauteen arjessa.🤍🩵


Ohjaajana on Terhi Oinaanoja, elämäntaidon ohjaaja, luennoitsija ja hyvinvointialan yrittäjä 20 vuoden ajalta. Yrittäjän lapsi, jonka oppina on ollut yrittäjyyden ja henkilöstön hyvinvointi, jokaisen yksilöllinen lahjakkuuksien kautta toteutuva tyytyväinen työhyvinvointi sekä ryhmädynamiikan yhteisen hyvän soljuvuus

Kymmenien kehon, mielen ja intuition koulutuksien, 20 vuoden hoitokokemuksia ja vahvan elämänkoulun yhdistävä valmentaja, joka kartoittaa lempeydellä, totuudella ja avoimuudella hyvinvoinnin kokonaisuutta yrityksissä. Valmennukset ovat käytännönläheisesti ryhmänä sekä yksilöllisesti mahdollisimman monelta osa-alueelta yhtä aikaa. Käyttäen ohjauksissa läsnäolevaa, omaa intuitiota hetkessä.


Koulutukseen on mahdollisuus ja suositeltavaa lisätä:

Yksilövalmennus 5 krt

🌿Rentoutuessa hommat hoituu.  Avoin luovuus ja vuorovaikutussuhteet soljuvat sekä terveet rajat ovat lempeät ja jämäkät. Ajan käytön hallinta ja ajan virtaus menee omalla painollaan.

Yrittäjän oma rentoutuminen - paketti vapauttaa ilon, aidon luovuuden ja intuitiivisen viisauden arkeen. Valmennus tuo vinkkejä ajan käytön ja stressin hallintaan. Tasapainottaa ja rentouttaa mieltä ja kehoa.

Rentouden sisällä on kaikki virtaavan energinen potentiaali: 

oma henkinen hyvinvointi, 

intuitiivinen laajempi älykkyys, 

tunne- ja tilanneviisaus vuorovaikutuksessa, 

aidot piilolahjakkuudet sekä 

puhdas selkeys ja 

ilo.


Rentoutuneena erilaiset vuorovaikutussuhteet, neuvottelut ja päätöksentekokyky soljuvat oikealla tahdilla eteenpäin. Oma terve johtajuus vahvistuu aidolla läsnäololla. Neuvotteluissa omien tarpeiden tuominen mahdollistuu selkeästi kunnioituksella. Viisaasti kuunnellen, miten yhdistää laadukas lopputulos ja jokaisen työyhteisössä olevien lahjakkuudet tarpeet. Aito energia avautuu ja jokaisen tyytyväisyyden tuoma toteutuminen, tulee jälkeenpäin. Vahvuutena yhdessä, aidolla kiitollisuudella.


Luonnolliset Tunteet - yrittäjän hyvinvoinnin valmennuspaketti sisältää viiden kerran yksilövalmennuksen ja / tai yhdessä sovittuna muiden yrittäjien kanssa ryhmänä.

Valmennuskerroilla tehdään erilaisia rentoutus- ja läsnäoloharjoitteita, avaten luontaista, hetkessä elämisen ja intuition viisautta. Erilaisten luovien tunteita ja kehoa kuuntelevien harjoitteiden kanssa, jokaisella olevat aistinvaraiset tunne - ja tilanneälykkyydet aktivoituvat rennosti laajempaan käyttöön, . 

Valmennuksesta saa mukaan uusia käytännön työkaluja stressin hallintaan. Kyky elää hetkessä, aito tyytyväisyys ja kiitollisuus omaan ja työntekijöiden kanssa yhteisen työn tekemiseen vahvistuu

Rentoudessa syntyy uudet ja mullistavat innovaatiot. Valmennuksessa avautuva ja vahvistuva itsetuntemus kohentaa potentiaalia toteuttaa hurjimpiakin suunnitelmia. Työtyytyväisyys hehkuu ulospäin ja tuo uusia tuulia hetkessä eteenpäin. Tuoden varmuutta johtamiseen kaikilla sen saroilla.

Tervetuloa raikastumaan, rentoutumaan ja avaamaan omat upeat potentiaalit tyytyväiseen yrittäjyyteen!


Yksilövalmennuskerta 60 min.  

KOKONAISUUS 5 KRT. yht. 385 € (sis. alv. 24%) 


Tervetuloa oma intuitiivinen ja rentoutunut elämä 🤍🩵