Yrittäjälle

Yrittäjän oman työhyvinvoinnin - yksilö- ja ryhmävalmennuspaketit. UUTUUS  Ryhmäohjaus alk. 18.1.2024. TARJOUKSET 10.12. asti.

Yrittäjän oma henkinen työhyvinvointi ja voimaantuminen 

 UUTUUS - YRITTÄJÄN OMA HYVINVOINTI - ILLAT

RENTO JA INTUITIIVINEN YRITTÄJÄ - Yrittäjän oma henkinen hyvinvointi, kurssi-illat 5 krt. 

Illan aikana pysähdytään rentoutumaan. Tehdään stressiä vapauttavia harjoitteita, Kuunnellaan tunteita ja kehon tuntemuksia. Havainnoidaan ja voimaannutetaan omaa hyvinvointia erilaisten kehon, mielen ja intuitiota vapauttavien, luovien harjoitteiden avulla. Opetellaan hengitys- ja rentoutusharjoitteita sekä jutellaan lopuksi yhdessä päivän teemoista.

Iltojen aiheina : 

🩵 STRESSIN JA AJANKÄYTÖN HALLINTA, 

🩵 KEHON JA MIELEN RENTOUTUMINEN, 

🩵 OMA HENKINEN HYVINVOINTI, 

🩵 INTUITIO JA LAHJAKKUUDET

🩵TUNNE- JA TILANNEVIISAUS

Illat toteutuvat torstaisin 18.1., 15.2., poikkeuksena ke 27.3., 25.4. ja 23.5.

 klo 18 - 19:30.

Onnenpaikka, Hakakatu 3, Turku

Rentoutusillat 5 krt. yht. 140 €, varaukset 10.12 saakka, jonka jälkeen 175 €.

Tervetuloa rentoutumaan ja voimaantumaan, vapautumaan omaan raikkauteen arjessa 🤍🩵


🌿Rentoutuessa hommat hoituu.  Avoin luovuus ja vuorovaikutussuhteet soljuvat sekä terveet rajat ovat lempeät ja jämäkät. Ajan käytön hallinta ja ajan virtaus menee omalla painollaan.

Yrittäjän oma rentoutuminen - paketti vapauttaa ilon, aidon luovuuden ja intuitiivisen viisauden arkeen. Valmennus tuo vinkkejä ajan käytön ja stressin hallintaan. Tasapainottaa ja rentouttaa mieltä ja kehoa.

Rentouden sisällä on kaikki virtaavan energinen potentiaali: 

oma henkinen hyvinvointi, 

intuitiivinen laajempi älykkyys, 

tunne- ja tilanneviisaus vuorovaikutuksessa, 

aidot piilolahjakkuudet sekä 

puhdas selkeys ja 

ilo.


Rentoutuneena erilaiset vuorovaikutussuhteet, neuvottelut ja päätöksentekokyky soljuvat oikealla tahdilla eteenpäin. Oma terve johtajuus vahvistuu aidolla läsnäololla. Neuvotteluissa omien tarpeiden tuominen mahdollistuu selkeästi kunnioituksella. Viisaasti kuunnellen, miten yhdistää laadukas lopputulos ja jokaisen työyhteisössä olevien lahjakkuudet tarpeet. Aito energia avautuu ja jokaisen tyytyväisyyden tuoma toteutuminen, tulee jälkeenpäin. Vahvuutena yhdessä, aidolla kiitollisuudella.


Luonnolliset Tunteet - yrittäjän hyvinvoinnin valmennuspaketti sisältää viiden kerran yksilövalmennuksen ja / tai yhdessä sovittuna muiden yrittäjien kanssa ryhmänä.

Valmennuskerroilla tehdään erilaisia rentoutus- ja läsnäoloharjoitteita, avaten luontaista, hetkessä elämisen ja intuition viisautta. Erilaisten luovien tunteita ja kehoa kuuntelevien harjoitteiden kanssa, jokaisella olevat aistinvaraiset tunne - ja tilanneälykkyydet aktivoituvat rennosti laajempaan käyttöön, . 

Valmennuksesta saa mukaan uusia käytännön työkaluja stressin hallintaan. Kyky elää hetkessä, aito tyytyväisyys ja kiitollisuus omaan ja työntekijöiden kanssa yhteisen työn tekemiseen vahvistuu

Rentoudessa syntyy uudet ja mullistavat innovaatiot. Valmennuksessa avautuva ja vahvistuva itsetuntemus kohentaa potentiaalia toteuttaa hurjimpiakin suunnitelmia. Työtyytyväisyys hehkuu ulospäin ja tuo uusia tuulia hetkessä eteenpäin. Tuoden varmuutta johtamiseen kaikilla sen saroilla.

Tervetuloa raikastumaan, rentoutumaan ja avaamaan omat upeat potentiaalit tyytyväiseen yrittäjyyteen!


Yksilövalmennus 60 min.  

NYT UUTUUS TARJOUKSESSA 10.12. asti varatutut 5 X 75€ yht. 375€ (sis. alv. 24%)  (400€)

Ryhmähinta määräytyy ryhmän lukumäärän mukaan.