Vuorovaikutteinen, vapauttava ja voimaannuttava

Henkilökohtainen ohjaus

Uudenlainen ratkaisukeskeinen ja vuorovaikutteinen ohjaus, joka rentouttaa kehon, mielen. Ohjaus raikastaa ja avaa oman aitouden. Ohjaus tuo esiin luonnollisen itsevarmuuden, vapauttaa aidon Kauneuden ja luonnollisen itsensä Rakastamisen. Samalla se sisältää hermostollisia ja psykofyysisiä kipuja vapauttavan energiahoidon.

Sisäinen ilo, kauneus ja rakkaus
-
Energiahoito + valmennus

Tasapainoa ja iloa omaan arkeen, kehon kipuja hellittämällä

Käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen valmennus rentouttaa ja auttaa pysähtymään tähän hetkeen. Se raikastaa, vapauttaa hermostollisia, nivel- ja psykofyysisiä kipuja. Vapauttaa itsetuntemusta sekä tuo aitoa, omaa voimaa, yhtä aikaa.

Elämäntaidon ohjaus sisältää tunteita ja kehon tuntemuksia kuuntelevia Rentoutus- ja läsnäoloharjoitteita. Ne tuovat esiin todellisia vahvuuksiasi ja lahjakkuuksiasi. Lisäksi yhdessä ratkaisukeskeinen, vuorovaikutteinen ja intuitiivinen juttelu havainnollistaa, kuka sinä todella olet.

Vaihtoehtoisesti valittavana on luovia kirjoitus-, maalaus ja kehon harjoitteita, joiden avulla, itsetuntemusta avaavat havainnot opettavat huomaamaan luonnollisen tunne- ja tilanneviisauden, todelliset lahjakkuudet, sisäisen rentouden ja rauhaisan voiman. Ohjaus avaa terveen rakkauden itseäsi kohtaan. Rakkauden, joka vahvistaa elämään oman näköistä elämää.

Bonuksena ohjaus parantaa kipuja ja särkyjä sekä raikastaa fyysisen ja henkisen läsnäolon.

Avautuen parantavalle elämänenergialle. Omaan ja kaikkien yhteiseen rakkauteen, joka tuo elämään tyytyväisyyden, ilon ja onnellisuuden. 

Ammatin valinnan yksilöohjaus

Uusi ja ainutlaatuinen keskusteleva ja kehon tuntemuksia kuunteleva yksilöohjaus, avaa tietoutta kuka sinä aidosti olet. Rentoutus- ja läsnäoloharjoitteiden avulla itsetuntemus vahvistuu ja löytyy oma, luonnollinen ja iloa tuova elämänsuunta. Arvokkaat omat innovaatiot avautuvat.

Hevos- ja koirakommunikoinnin yksilöohjaus

Uusi ja ainutlaatuinen eläinkommunikoinnin yksilöohjaus, avaa tasavertaisen ja rakkaudellisen eläinkommunikoinnin yhteyden oman hevosesi tai koirasi kanssa.  Lue lisää

Rentouttava ja rauhoittava meditaatio

kehon, mielen ja sielun hyvinvointiin

Hetki lempeää läsnäoloa itselle. Meditointi eli tietoinen läsnäoloharjoite auttaa rauhoittumaan tähän hetkeen. Olla itsensä kanssa ja rentoutua. Ottaa aikaa itselle ja olla mitä parhain kaveri maailmassa, Nauttia omasta elämästä. Monien tutkimusten mukaan säännöllinen meditointi auttaa parantamaan keskittymiskykyä, vähentämään stressiä ja ahdistusta sekä laskemaan verenpainetta. 

Parhainta hyvää ajatteleva pysähtymisen hetki itselle, parantaa unenlaatua sekä selkeyttää olotilaa kaikenlaisiin päivän tehtäviin. Meditaation aikana kuunnellaan omaa hengittelytahtia sekä havainnoidaan kehossa olevia erilaisia tunteita ja tuntemuksia. Rauhoittuessamme ajatusten hälinä hiljenee, kehon ja mielen tasapaino harmonisoituu sekä tähän hetken olotila raikastuu ja energisoituu. Tervetuloa oma läsnäolo itsesi kanssa 🤍

Perhevalmennus ja satujooga

Uusia vinkkejä ja uutta näkökulmaa NEPSY - valmennukseen

Perheiden valmennus sisältää uusia tietoisia vaihtoehtoja ratkaisukeskeiseen Nepsy- valmennukseen. Mukana on luovia tunnetaitoharjoitteluja ja perheen yhteistä hauskaa satujoogaa. Valmennus tuo uusia vinkkejä ja rauhoittumis- ja rentoutushetkiä. 

Ohjaus perheissä yksilöllisesti sekä koko perheenä keskustellen ja yhdessä puuhaillen.

Perhevalmennus soveltuu jokaiselle perheelle.

Aistijooga luonnossa

Luonnon rentouttava Aistipolku


- Kehon ja mielen henkiseen hyvinvointiin, stressinpurkuun

- luontoyhteys- ja aistiharjoitteita

Aistipolulla laskeudutaan luonnon rauhaan. Raikkaassa luonnon ilmassa hengitellään, tehdään muutamia aistien - ja mielentaidon harjoitteita sekä lempeitä, omia tuntemuksia kuuntelevaa joogavenyttelyä. Aiempaa osaamista ei tarvitse olla.