Vuorovaikutteinen, vapauttava ja voimaannuttava

Energiahoito

Tuo sinut aitoon luonnollisuuteesi. 🤍💎Vapauttaa fyysisen kivun alkulähdettä, voimaannuttaa ja tasapainottaa kehon ja mielen tietoisuutta. Omat energiat saavat kokonaisvaltaisen virtaavuuden elämääsi. 

Energiahoito

Joskus kehoon saattaa jäädä fyysinen kipu, vaikka erilaisista hierontahoidoista ja omasta venyttelystä on apua aina hetkeksi aikaa. Jokin kehon kohta vaan ei meinaa hellittää. Kehoomme tallentuu kaikki tunteemme ja monesti jostain elämänaiheesta tullut tunne, saattaa pitkään ollessaan jäädä vaivaamaan fyysisenä oireena.

Koko kehon energiahoito rentouttaa. Se auttaa vapautumaan lopullisesti fyysisen kivun alkuperäisiä syistä. Yhdessä jutellen, uppoutuen energiatulkinnalla vapauttamaan kentissäsi olevia erilaisten tukosten, tunnelukkojen, ihmissuhteiden, traumojen, menneisyyden ja ylisukupolvien tallentuneita häiriöitä. Hoito tuo niin mielen, kehon kuin tunteiden raikkauden tähän hetkeen ja vapauttaa tarpeettomia tukoksia. Vuorovaikutteisen oivallettavasti jutellen ja ammattitaidolla ohjaten, hoito vapauttaa sekä tuo voimavarojasi ja uutta näkökulmaa tähän hetkeen, omaan arvokkaaseen elämään.

Hoito voidaan tehdä etänä, puheluna, teamsissä, tai tavaten Turussa ja Turun lähialueella, varauksen yhteydessä ilmoitetussa paikassa. 

Tervetuloa oma voima ja energia kehossa 🤍💎