Vuorovaikutteinen, vapauttava ja voimaannuttava

Energiahoito ja rentouttava henkisen hyvinvoinnin valmennus

Tuo esiin aidon luonnollisuuteesi. 🤍💎Vapauttaa fyysisen kivun alkulähdettä, voimaannuttaa ja tasapainottaa kehon, mielen ja sielun tietoisuutta. Energiat saavat kokonaisvaltaisen virtaavuuden. 

Energiahoito & henkisen hyvinvoinnin ohjaus

Joskus kehoon saattaa jäädä fyysinen kipu, johon ei löydy syytä tutkimuksista eikä hellitä monista hoidoista huolimatta. Kehoon tallentuneet negatiiviset tunteet, muistot tai tapahtumat, saattavat pitkään ollessaan muodostua fyysiseksi oireeksi. 

Näitä psykofyysisiä tunteita ja kipuja vapauttaa tukoksia avaava energiahoito. 

Hoidon aikana jutellaan ja vapautetaan tukosten fyysisen kivun alkuperäisiä syy - yhteyksiä. Autetaan tunteiden energiakierron virrata vapaasti kehossa.  Energiatulkinta vapauttaa erilaisten tukosten, tunnelukkojen, ihmissuhteiden, kokemusten, menneisyyden ja ylisukupolvien tallentuneita häiriöitä. 

Hoito tuo raikkautta niin mielen, kehon kuin sielukkuuden tähän hetkeen. Hoidon aikana esille saattaa tulla oma suojelusenkelisi, oppaitasi sekä planetaarisia auttajiasi. Hoito rentouttaa ja voimaannuttaa kokonaisvaltaisesti sekä tuo  juurruttavaa turvaa elämään.

Hoito 

 💎 rentouttaa

💎 poistaa fyysisiä kipuja ja syy - yhteyksiä

 💎 tuo uusia oivalluksia itsestä ja oman elämän suuntaan, 

 💎 vapauttaa sekä tuo esiin ehkä piilossa olleita lahjakkuuksia sekä voimavaroja 

 💎 avaa uutta näkökulmaa kokonaisvaltaiseen hetkeen

 💎 vahvistaa itsetuntemusta, vapauttaa myös menneistä ja 

 💎 auttaa huomaamaan oman arvokkuuden ja kauneuden.

Hoito voidaan tehdä etänä puhelimitse tai tavaten Turussa ja Turun lähialueella, varauksen yhteydessä ilmoitetussa paikassa. 

Tervetuloa oma voima ja energia kehossa 🤍💎

Asiakaspalautteet

"Poikani syntyi ennenaikaisesti vaikean raskausmyrkytykseni takia ja jouduimme viettämään useamman viikon sairaalassa. Sairaalajakson aikana saimme Terhiltä energiahoitoja ja niistä oli meille paljon apua. Terhi on erittäin taitava hoitaja ja hänellä on erityinen kyky lukea energioita. Voin lämpimästi suositella Terhin hoitoja kaikille. "

Emmi