Vuorovaikutteinen, vapauttava ja voimaannuttava

Energiahoito ja henkisen hyvinvoinnin valmennus

Tuo esiin aidon luonnollisuuteesi. 🤍💎Vapauttaa fyysisen kivun alkulähdettä, voimaannuttaa ja tasapainottaa kehon, mielen ja sielun tietoisuutta. Energiat saavat kokonaisvaltaisen virtaavuuden. 

Energiahoito henkisen hyvinvoinnin ohjauksella

Joskus kehoon saattaa jäädä fyysinen kipu, johon ei löydy syytä tutkimuksista eikä hellitä monista hoidoista huolimatta. 

Kehoon tallentuneet tunteet saattavat pitkään ollessaan muodostua fyysiseksi oireeksi.

Koko kehon energiahoito tutkii sekä auttaa vapautumaan fyysisen kivun alkuperäisiä syy - yhteyksiä. Autetaan energiakierron virrata vapaasti kehossa. Yhdessä tietoisesti ja käytännönläheisesti aiheista jutellen, energiatulkinnalla vapautetaan olevia erilaisten tukosten, tunnelukkojen, ihmissuhteiden, traumojen, menneisyyden ja ylisukupolvien tallentuneita häiriöitä. Hoito tuo niin mielen, kehon kuin sielukkuuden raikkauden tähän hetkeen ja vapauttaa vanhoja tarpeettomiksi jääneitä tukoksia eli kipuja kehossa. Hoidon aikana esille saattaa tulla oma suojelusenkelisi, oppaitasi sekä planetaarisia auttajiasi. Hoito rentouttaa ja voimaannuttaa kokonaisvaltaisesti. Se tuo juurruttavaa turvaa elämääsi.

Hoidon aikana jutellaan yhdessä ammattitaidolla ohjaten. Hoito 

- tuo uusia oivalluksia itsestäsi ja vahvistaa paikkasi maailmassa, 

- vapauttaa sekä tuo esiin ehkä käyttämättömiä lahjakkuuksiasi sekä voimavarojasi 

- avaa uutta näkökulmaa tähän kokonaisvaltaiseen hetkeen

- vahvistaa itsetuntemustasi, myös menneistä ja 

- huomaat arvokkaan ja tärkeän elämäsi tehtävän.

Hoito voidaan tehdä etänä, puheluna, teamsissä, tai tavaten Turussa ja Turun lähialueella, varauksen yhteydessä ilmoitetussa paikassa. 

Tervetuloa oma voima ja energia kehossa 🤍💎