Luonnolliset Tunteeni - ohjaustunnit ja viikonloppu koulutukset 

Koulutukset

Uusi viikkoryhmä aloittaa ma 27.2.2023 klo 16:30 - 17:30 Onnenpaikassa, Hakakatu 3, Turku

Luonnolliset Tunteeni - ohjaustunti

Meissä jokaisessa on aito luovuus ja leikkisyys. Jokaisella on tarve sekä taito luoda omannäköinen elämä. Tunnin aikana pysähdytään vapautuneesti rentoutumaan, hellittämään ja kuuntelemaan omia luonnollisia, aitoja tunteita sekä kehotuntemuksien viestejä. Vapaudutaan tutkimusmatkalle omaan elämään. Tunnilla sinun ei tarvitse etukäteen osata mitään. Kaikenlaisen suorittamisen voi unohtaa. Voit tulla avoimin mielin, juuri sellaisessa mielentilassa ja sellaisena kuin juuri siinä hetkessä olet. 

Tunti sisältää

  • luovia taideharjoitteita
  • joogavenyttelyä
  • rentoutus-, hengitys- ja läsnäoloharjoitteita
  • juttelua yhdessä

Hellästi ohjattujen oman luovuuden kirjoittamisen, maalaamisen ja musiikin harjoitteilla sekä tunnekehon avaavilla, venyttävillä joogaliikkeillä, opit  selkeydellä kuuntelemaan miltä minusta tuntuu. Havainnoit, mikä on sinulle merkityksellistä ja tärkeää. Opit kenties päästämään irti asioista, jotka eivät toimi elämässä. Tarvittaessa antamaan anteeksi ja vapauttamaan itsesi. Harjoitteet auttavat vapauttamaan ja säätelemään voimavarojasi oikeisiin kohteisiin. Vapaudut omaan upeaan tasapainoosi ja opit tuntemaan itsesi paremmin.

Läsnäolo-, hengitys- ja vuorovaikutusharjoitteet auttavat rauhoittumaan ja rentoutumaan sinua tähän hetkeen. Harjoitteiden avulla sympaattinen ja parasympaattinen hermosto saavat hellittää, stressitaso laskea ja opit huomaamaan rennompaa uutta vaputta kehossasi.

 Harjoitteet auttavat avaamaan kehossasi olevaa energiaa. Vapautuneisuus hellittää erilaisia vatsakipuja, migreeniä, nivel- ja selkäsärkyjä, kuukautiskipuja, aineenvaihduntaa ja yleistä ahdistusta. Jaksat ja nukut paremmin ja tunnet itsesi paremmin tunteiden havainnoin kautta. Havainnon, että sinä et ole tunne.

Harjoitteet auttavat avaamaan sinussa olevan oman rauhan ja opetellen pysymään siinä. Virtaava, oma voimaantuminen ja onnellisuus saavat tilaa astua elämään. Huomaat oman upean ilosi ja raikkautesi. On upeaa olla aidosti vapaa.

Jokaisella ohjattavalla viikkotunnilla keskitytään johonkin haluttuun aiheeseen tai tunteeseen. Ne voivat nousta sinun tämän hetkisestä vapauttamisen tarpeestasi tai tilanteesta päästää irti. Esimerkiksi työ- tai opiskelustressistä, ihmissuhteesta, lapsiperheen kiireestä. Harjoitteet ja liikkeet ovat suunniteltu lempeään hellittämiseen ja sen jälkeiseen energian vapautumiseen sekä voimaantumiseen sinussa. 

Tervetuloa avautumaan omaan luonnolliseen vapauteesi 🤍 

Uusi ryhmä aloittaa 28.2.2023 klo 16:30 - 17:30 Onnenpaikassa, Hakakatu 3, Turku

Luonnolliset Tunteeni - kurssi 

Seitsemän lauantain koulutus 

Koulutus voimaannuttaa ja auttaa pysymään muutoksen virrassa. Se auttaa oman tasapainon saavuttamiseen, tunteiden ja tunnekehon tunnistamiseen ja havainnointiin. Opit puhumaan tunteista, päästämään irti sellaisista asioista elämässä, mitkä eivät enää toimi elämässä. Opit säätelemään voimavarojasi ja avaamaan lahjakkuuksiasi, aitoa elämänsuunnitelmaasi, samalla kun itsetuntemuksesi vahvistuu. Koulutus tuo avoimuutta henkiseen voimaantumiseen. Luontoyhteyttä elämän energiaan.

lauantaina klo 10 - 17:00

Kurssipäivien aiheita:

- tunteiden merkitykset, omat arvokkaat luonnolliset tunteet, aitous, oma totuus, valinnat.

- Luonnollinen ilo, rauha ja tukea antavat ihmissuhteet, oma vahvistava elämän rytmi, omien rajojen ja elämänenergioiden kunnioitus

- Luonnollinen ja eheyttävä ravinto, luontaisesti itselle hyvää tekevän ravinnon havainnoiminen, ravinnon alkuperän kunnioitus ja siunaaminen

- Luonnollisten aisti- ja tunneherkkyyden lahjakkuuksien vahvistaminen, intuitio ja laajentunut aistimaailma.

-  Luonnollisen sielukkuutesi esteiden ja itselle haitallisten menneiden toimintamallien ja -tapojen havainnointi, irti päästäminen, uuden oppiminen, käytösmallit, ryhmä- ja perhedynamiikka. TRE

- Läsnäolo vapauttavassa luonnollisuudessa, hetkessä oleva arvokas totuus, elämään luottaminen, kontakti omaan tasapainoon, omaan energiseen sielukkuuteen

Etukäteen sinun ei tarvitse osata mitään. Kaikenlaisen suorittamisen saa jäädä ja vapautua muistoja ylläpitävistä esteistä. Koulutuksessa voit vapautua omaan itsesi kunnioitukseen, aitoon ja luontaiseen Rakkauteen.

Päivien aikana on:

  1. aihekohtaisten luentoja ja 
  2. yhteisiä vuorovaikutteisia keskusteluja ja harjoitteita ryhmänä
  3. omakohtaisia luovia harjoitteita maalaamisen, kirjoittamisen ja musiikin avulla,
  4. lempeitä ja hellästi tunnekehoa venyttäviä joogaliikkeitä.
  5. Läsnäolo-, hengitys- ja meditointiharjoitteita.

Kurssi toteutuu pienryhmänä ( 6-12 hlöä ), n. kerran kuukaudessa. Ryhmänä voidaan jutella yhdessä hyväntuulisessa ilmapiirissä. Halutessasi voit jakaa kokemuksia ja saada vertaistukea tilanteisiin. Kouluttajana minulle on tärkeää myötätunto, eettinen ja henkinen turvallisuus. Mukaan on suositeltavaa ottaa oma joogamatto, päälle rennot ja lämpimät vaatteet. Mahdollisuuksien mukaan kurssikerroilla ollaan myös luonnossa. Lisää tarkempaa infoa ilmoittautumisen yhteydessä.

Voit osallistua yhteen tai yksittäisiin kurssipäiviin. Seitsemän kerran kurssikokonaisuudesta saa kuitenkin kokonaisvaltaisemman hyödyn itselle ja ryhmän tuttuisuuden tuki on mukana.


BONUS : 

Kun olet osallistunut neljään kurssipäivään, saat bonukseksi 3o minuutin hoitavan energiavalmennuksen etänä ( arvo 50€ ). 

Tervetuloa avautumaan omaan aitoon itseesi ja elämän suunnitelmaasi, Luonnollisin Tuntein🤍

Kolmen kerran Luentopaja -sarja


Aistiherkkien ja tunneviisaiden "kristallilasten" vanhemmille, lähimmäisille ja kasvattajille   

- Miten tunnistan erityisherkän kristallilapsen ja tuen hänen lahjakkuuttaan vahvuudeksi?

- - -

Luonnolliset Tunteeni - arjessa

- Uusia toimintamalleja, asenteita ja elämisen onnea arvokkaaseen arkeen 🤍 

- - -

Luonnollisesti yhdessä

- Luentopaja pariskunnille, pysähtyen kuuntelemaan mitä minulle, sinulle ja meille kuuluu?lue lisää ja klikkaa tästä Luentoihin ja työpajoihin