Herkkyydestä voimaa - hyvinvointi-illat

Joka toinen torstai 31.8. alkaen, klo 19:15 - 20:45 Onnenpaikka, Turku, UUSI 5. KERRAN KURSSI ALKAA 25.1.2024 klo 18:00 - 19:30

Herkkyydestä voimaa - illat

Herkkyydestä voimaa - hyvinvointi-illat

---  UUSI RYHMÄ ALKAA 25.1.2024. Muut illat 29.2., 21.3., 18.4. ja 16.5. Illan hinta 22€, EARLY BIRD - hinta kaikki 5 kurssia 99 €, varaukset 25.11. mennessä ( norm. 110€. ) 

Aiheet: 

 25.1. Tunteet, tunneviisaus ja kehon tuntemukset

29.2. Vuorovaikutus ja oma voima

21.3. Rajat ja suojat, vahvuudet

18.4. Traumat ja vapautuminen, TRE  

16.5. Aistit, voimaannuttavat olosuhteet, luontoyhteys

---

Herkkyys on upea lahjakkuus. Kaikilla meillä on aistit, jotka toisilla ovat herkemmät. Herkkyys ei ole mikään sairaus tai ongelma. Päinvastoin monenlaista herkkyyttä kokevan elämä on todella rikas ja monipuolinen.

Moni herkästi aistejaan käyttävä ihminen kokee kuitenkin erilaisia haasteita arjessa. Yliempaattisuus ja aistirikkaus saattaa tuoda hankaluuksia monenlaisiin tilanteisiin. Kehossa saattaa tuntua monesti outoja tuntemuksia, jotka eivät tunnu omilta. Helposti väsyy ja kokee menettäneensä energiaa toisten ihmisten seurassa ja ihmispaljoudessa. Mielikuvitus on nopeaa, monipuolisen rikasta ja joskus saattaa tuntua siltä, että muut eivät ymmärrä ja ettei ehkä tunne kuuluvansa joukkoon. 

Muun muassa näihin aiheisiin ja samalla arvokkuuksiin herkkyyden voimaannuttava kurssi suuntautuu. Kurssilla avataan uusia käytännön vinkkejä ja näkökulmia. Tehdään omakohtaisia ja voimaannuttavia kirjoitus- ja maalausharjoitteita. Vahvistutaan luovilla mielen- ja tunnetaitojen harjoitteilla, kuunnellaan ja vapautetaan kehon tuntemuksia lempeällä venyttelyllä ja jutellaan voimaantuen ja reflektoiden yhdessä päivän teemasta.


Erityisherkkyys tuntuu kehossa, tunteissa ja käytännön toimissa. Iltojen aikana vapautetaan omia upeita lahjakkuuksia iloisiksi ja myötätuntoisiksi, arjen voimavaroiksi. Huomaat, kuinka arvokkaita ne ovat elämässäsi. Olet juuri täydellinen vahvojen rikkauksiesi kanssa. Ryhmä on pienryhmä, max. 12 henkilöä.


Yhden illan kurssihinta on 22 €, joka sisältää illan luennon, harjoitteet ja käytettävät materiaalit. Kaikki kahdeksan kertaa on yhteensä 155€, kun ilmoittaudut 25.8. mennessä. Sen jälkeen hinta on 176€. 

Voit osallistua joko yhteen iltaan tai koko kokonaisuuteen.

Ilmoittautuminen yksittäiseen iltaan on saman viikon tiistaihin mennessä. Viestillä puh. +358 040 736 7035 tai terhi@naturalemotions.fi.

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan arvokkaista herkkyyden lahjakkuuksistasi!