Akupainanta - kurssi

Turun suomenkielinen työväenopisto 29.8. alkaen, Naantalin opisto 13.9. alkaen

Akupainanta - kurssi

Kurssilla opit vapauttamaan kiputiloja ja tuomaan myötätuntoa itsellesi. Koko keholle tehtävä akupainantaharjoittelu sekä hengitysharjoitteet auttaa rentoutumaan, hellittää kehon ja mielen stressiä. Akupisteiden lempeä painelu tasapainottaa sisäelinten jännitystä, vapauttaa lihasten ja jänteiden kireyksiä, erilaisia kehon nivelsärkyjä, kiputiloja ja migreeniä. 

Tunneilta saa tietoa yleisempien vaivojen ja oireiden hoitoon. Tietoa eri elementtien vaikutuksista arjessa, rytmissä, ravinnossa, unessa jne. sekä akupisteiden ja kanavien fyysisten sekä tunteiden vaikutuksista. 

Lisätiedot

Akupainannan on todettu auttavan aineenvaihduntaan, unettomuuteen ja ahdistukseen. Kurssilla opit kuuntelemaan kehon rytmiä, ruokavalion ja tunteiden tarpeita. Akupainanta auttaa lempeästi vapauttamaan kehoon jääneitä tunnetiloja ja tuo energiaa arkeen. Tunneille on hyvä pukeutua mukavan rentoihin vaatteisiin. Ota mukaan jumppa- tai joogamatto ja halutessasi viltti rentoutukseen.

Kurssin opettaja on elämäntaidon ohjaaja, Perinnehoitaja, 17 vuoden kokemus akupainannasta, Vyöhyketerapeutti, jäsenkorjaaja, ratkaisukeskeinen Nepsy - valmentaja, tunnetaito-ohjaaja ja joogaohjaaja.

Naantalin Opisto:

13.9.–22.11.2023  Kertoja: 10

Opetuspaikka:

Kuparivuoren koulu, liikuntasali

Kuparivuorentie 2, Naantali

Ilmoittaudu linkistä:

https://uusi.opistopalvelut.fi/naantali/fi/course/5436


Turun suomenkielinen työväenopisto:

29.8.2023 alkaen

Akupainanta ja tunnetaidot 10 krt, lue lisää ja ilmoittaudu

https://uusi.opistopalvelut.fi/turku/fi/course/13954

.