Käyttöehdot

Vastuuvapauslauseke: 

Vastuuvapauslauseke:  Natural Emotions Oy:n tarjoamat hoidot, koulutukset, tapahtumat tai tämä sivusto eivät tarjoa lääketieteellistä tai terveydenhuollon neuvontaa tai ohjausta. Ne eivät korvaa terveydenhuollon ammattilaisen antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Ethän sivuuta terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja hakeutuessasi hoitoihin. Jos sinulla on akuutti sairaus, soita terveyskeskukseen tai yleiseen hätänumeroon 112. 
 

MYYNTIEHDOT

Myyjänä ja laskuttajana toimii Natural Emotions Oy (Y-tunnus 3289799-1) Tuotteiden ja palvelujen hinnat määräytyvät kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaan. Myyjä pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin. Kauppa syntyy, kun asiakas ilmoittaa ostavansa myyjän tarjoaman palvelun. Tämä voi tapahtua esimerkiksi tilauskaavakkeella, sähköisesti verkkokaupassa tai muulla foorumilla taikka suullisesti. Kun kauppa on syntynyt, katsotaan näiden tilausehtojen olevan voimassa.

Asiakaspalveluumme auttaa kaikissa tilanteissa: info@naturalemotions.fi.

PERUUTUS JA VOIMASSAOLO

Tapahtumille annamme kuluttajasuojalain mukaisen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden tilauspäivästä lukien. Mikäli peruutus tehdään vähintään viikko ennen tapahtumapäivää, palautetaan puolet palvelun hinnasta, josta vähennettynä toimistokulut 10 €. Tämän ehtona on lääkärintodistus tai muu vastaava luotettava selvitys peruuntumisen syistä (selvitys toimitettava 14 päivän sisällä peruutuksesta)

Mikäli peruutus tehdään 6-1 päivää ennen tapahtumapäivää, palvelun hintaa ei palauteta.

Mikäli peruutus tehdään tapahtumapäivänä tai sen jälkeen, palvelun hintaa ei palauteta. Palvelun voi kuitenkin luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Käyttämätöntä palvelua ei hyvitetä. Mikäli asiakas osallistuu tilaisuuteen, ei vaihto- ja palautusoikeus ole enää voimassa.

Digitaalisilla tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta, ellei kyseisen tuotteen kohdalla ole toisin määritelty.

Peruutus tulee aina tapahtua kirjallisesti sähköpostilla asiakaspalveluumme.

MAKSAMINEN

Maksu tulee suorittaa tilauksessa sovitulla tavalla myyjän ohjeistuksen mukaisesti.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii n palvelu on verkkopohjainen, eli se käsittelee pankki- ja luottokorttimaksuja internetissä. Palvelu siirtää rahat turvallisesti asiakkaan tililtä tai maksukortilta myyjän tilille. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja myyjän välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

OSALLISTUJAN TIEDOT

Jokaisesta osallistujasta tulee olla osallistumista varten perustiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Osto on henkilökohtainen, mutta sen voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Mikäli osallistuja halutaan vaihtaa, tulee palvelun omistajan ilmoittaa uuden osallistujan tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti) asiakaspalveluumme hyvissä ajoin ennen tapahtuman järjestämistä.

Useiden ostojen ostajan tulee ilmoittaa kaikkien osallistujien tiedot asiakaspalveluumme hyvissä ajoin ennen tapahtumaa

TAPAHTUMASSA TAPAHTUVA KUVAAMINEN JA ÄÄNITTÄMINEN

Tapahtumissamme saatetaan ottaa kuvia tai tapahtumamme saatetaan äänittää tai videoida joko osittain tai kokonaisuudessaan. Kuvia saatetaan käyttää nettisivuillamme, blogissamme, esitteissämme tai sosiaalisessa mediassa. Videoita ja äänitteitä käytetään valmentajan kehittymiseen ja niissä olevia valmentajan osuuksia saatetaan osittain tai kokonaan julkaista ja myydä. Kysymme sinulta erikseen luvan, mikäli haluamme käyttää äänite- tai videomateriaalia, jossa esiinnyt muutoin kuin osana yleisöä, mistä sinut saattaa tunnistaa. Osallistuessasi annat hyväksynnän kuvaamiseesi, tilaisuuden äänittämiseen ja videointiin. Mikäli et halua esiintyä kuvissa, niin ilmoita siitä rekisteröinnin yhteydessä tiimillemme ennen tapahtuman alkamista.

TAPAHTUMAN KUVAAMINEN JA ÄÄNITTÄMINEN

Tapahtuman kaikenlainen tallentaminen (käsittäen kuvaamisen ja äänittämisen) on kielletty, ellet ole saanut siihen myyjältä nimenomaista, etukäteistä kirjallista lupaa. Voit kuitenkin ottaa yksittäisiä kuvia tilaisuudesta itsellesi sekä julkaisemiseksi esimerkiksi sosiaalisessa mediassa kulloisessakin tilaisuudessa erikseen annettujen ohjeiden mukaisesti. Tekijän tiedot tulee mainita julkaistavan kuvan ja/tai kommentin yhteydessä. Tapahtumista otettujen kuvien ja tekstien osittainenkin julkaiseminen edellyttää aina tekijänoikeuksien haltijan mainintaa sekä kulloinkin annettujen ohjeiden noudattamista. Kuvien käyttäminen kaupallisiin tarkoituksiin on kiellettyä ilman myyjän nimenomaista, etukäteistä kirjallista lupaa.

TAPAHTUMAPAIKKA JA -AIKA

Myyjä on sopinut tapahtumalle paikan ja ajan. Myyjällä on oikeus muuttaa näistä kumpaakin tarpeen tullen. Tällaisessa tapauksessa myyjä ilmoittaa muutoksista sähköpostilla asiakkaalle. Tilaisuus järjestetään toisena ajankohtana, joka alkaa viimeistään kolmen kuukauden kuluessa tapahtuman alkuperäisestä ajankohdasta. Myyjällä on oikeus siirtää luentokokonaisuus, -osio tai osa sen toteuttamisesta myös edellä mainitun ajankohdan jälkeen, mikäli myyjällä on siihen perusteltu syy kuten esimerkiksi valmentajan esiintymisen estävä sairastuminen tai loukkaantuminen, työsuhteen päättyminen tai odottamaton myyjästä johtumaton kurssitilan käytön estyminen tai ylivoimainen este. Tilaisuuksiin mahtuu kerrallaan tietty maksimimäärä osallistujia, eikä myyjä voi taata kaikille mahdollisuutta osallistua suuren kysynnän yllättäessä tai viranomaisrajoitusten asettaessa rajoitteita osallistujamäärälle, vaikka tekee parhaansa tilaisuuksien järjestämiseksi. Tapahtuman peruuntuessa kokonaan muusta kuin ylivoimaisesta syystä, myyjä on velvollinen palauttamaan asiakkaalle maksetun summan. Myyjällä on myös aina oikeus siirtää tapahtuma verkkotapahtumaksi (internet-verkossa), esimerkiksi mikäli tilaisuutta ei voida järjestää viranomaisen asettamasta rajoitteesta johtuen tarkoituksenmukaisella tavalla.

RAJOITUKSET

Asiakas sitoutuu käyttämään valmennuksiamme ja niissä tarjottavia sisältöjä vain ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

Omien tuotteiden ja palveluiden markkinointi ja markkinointimateriaalin jakaminen myyjän järjestämissä tapahtumissa on kielletty, ellei siitä ole erikseen kirjallisesti sovittu myyjän kanssa. Markkinoinnista on sovittava aina etukäteen hankkimalla markkinointipaketti. Markkinointipaketin hinta riippuu tilaisuuden koosta, kestosta ja aiheesta.

TIETOSUOJA

Tietosi tallennetaan asiakasrekisteriimme. Tutustu tarkemmin kulloinkin voimassa olevaan tietosuojaselosteeseemme. Yhteystietojasi käytetään kommunikointiin, joka liittyy ostamaasi tapahtumaan / tuotteeseen. Olemme sinuun yhteydessä myös muista tapahtumistamme ja tuotteistamme. Voit koska tahansa poistua sähköpostilistoiltamme niin halutessasi. Emme koskaan myy tietojasi. Emme anna tietojasi eteenpäin muussa tarkoituksessa kuin palvelun toteuttamisessa sinulle.

Lisenssit

Ellei toisin ole mainittu, palveluntarjoaja omistaa tekijänoikeudet kaikkeen sivustolla esitettyyn materiaaliin.

Sinulla ei ole oikeutta
Uudelleenjulkaista tällä sivustolla julkaistua materiaalia
Myydä, vuokrata tai lisensoida tällä sivustolla julkaistua materiaalia
Muokata, jäljentää tai kopioida tällä sivustolla julkaista materiaalia
Jaella tällä sivustolla julkaistua materiaalia
Pidätämme oikeuden vaatia sinua poistamaan kaikki linkit tai tietyn linkin, joka ohjaa tälle sivustolle. Hyväksyt sivustoa käyttämällä välittömästi poistamaan pyynnöstä mahdolliset tälle sivustolle ohjaavat linkit.

ONGELMATILANNE JA RIITAISUUKSIEN RATKAISEMINEN

Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme kaikissa ongelmatilanteissa (info@naturalemotions.fi).

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet käsitellään Turun käräjäoikeudessa. Kuluttajansuojalaissa tarkoitetulla kuluttajalla on kuitenkin oikeus nostaa kanne sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä käyttäjällä on kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka. Jollei käyttäjällä ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Turun käräjäoikeudessa.

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia pois lukien sen kansainvälisyksityisoikeudelliset lainvalintaa koskevat säännöt.

YHTEYDENOTTO

Mikäli sinulla on kysyttävää, kommentoitavaa, tai haluat muuten ottaa meihin yhteyttä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@naturalemotions.fi.