Hoitava eläinyhteyden paketti

Hoitava eläinyhteyden paketti

Ohjauspaketti on paras mahdollinen hoito eläinkommunikoinnin aloitukseen. Hoidot tehdään molempien ollessa paikalla. Huolet toisen kireyksistä vapautuu ja kannattelijalta ja päin vastoin. Lopuksi hoidetaan vuorovaikutussuhteen energiat

"Ihmeellistä. Se toi parhaimman hyvänolon ja molempien tyytyväisyyden ikinä. Täydellinen lopputulos. " Ratsastajan hoitokommentti.

Kun kaipaat rentoutta vanhoista kireyksistä, rauhaa itsesi sekä eläinten kanssa, eläinyhteyden paketti on sinua varten. Tunnet, että sinulla on kehossa joitain kireyksiä, huono liikerata tai traumakohta, jotka haittaavat täydellistä nauttimista. Ja hevonenkin / koira huomaa sen ja muokkautuu sen mukaan. Hoitava eläinkommunikoinnin ohjauspaketti tuo yhtäaikaisen avun ja auttaa yhdessä kehittymään raikkaammin ja luottavaisemmin eteenpäin.

HOITAVA OHJAUSPAKETTI YHDESSÄ HEVOSEN TAI KOIRAN KANSSA:

1. ihminen : ratsastajan, ohjastajan tai hoitajan oma yksilöhoito 40 min

2. hevosen / koiran oma yksilöhoito 30 min

3. yhteinen vuorovaikutuksellinen yhdessäolon ja kommunikoinnin ohjaus 20 min.

Eläimen ja ihmisen hoidot sekä yhteinen vuorovaikutuksellinen ohjaus, tehdään molempien rytmiä kuunnellen. Se tuo parhaimman, molempia tyydyttävään lopputuloksen. Avaa ymmärryksen ja kunnioituksen yhteiseen iloon ja nautinnolliseen yhdessä toimimiseen.

MESSUTARJOUS 125€ 10.4.2024 asti

Pakettihinta 175€ / 1,5 h

HOIDOT JA OHJAUKSET MYÖS ERI AIKAAN TEHTYNÄ.

VARAA JA KATSOTAAN SOPIVA AIKA.

Voit maksaa varauksen: MobilePayllä 0407367035 - Terhi Maria Oinaanoja tai verkkokaupasta. 


* rentoutuminen ja rauha

* yhdessä nautinnollinen läsnäolo,

* "yhteinen kieli" - kommunikointi