Ryhmätunnit

Rentouttavaa läsnäoloa. Mielen rauhaa, kehollista lempeää syvävenyttelyä, tunteiden ja itsensä kuuntelua, mielen ja luontoyhteysharjoitteiden avulla, Tunnilla omaa läsnäoloa itselle, rentoutumista ja hellittämistä. Omaa voimaantumista, ilon ja raikkauden virtaamista. 

 UUSI KURSSI TULOSSA, EARLY BIRD - HINTA 22.8. MENNESSÄ
     - HERKKYYS VOIMAVARAKSI - kurssi 31.8.2023 klo 19:15 - 20:45 joka toinen torstai, Onnenpaikka Turku. Joka illassa on eri teemat. Lue lisää:

Herkkyys voimavaraksi - kurssi-illat

ALKAA 31.8.2023 klo 19:15 - 20:45, joka toinen torstai Onnenpaikassa, Hakakatu 3, Turku

Voimaannuttavat illat arvokkaiden herkkyyksien vahvistamiseen. Illoissa mukana pienimuotoinen luento illan aiheesta, omakohtainen luova harjoite luovilla menetelmillä, kuten kirjoittamalla tai maalaamalla. Läsnäolo-, mielen ja aistien harjoitteita sekö tunteiden ja kehon tuntemusten kuuntelua lempeillä, energiakiertoa avaavilla joogan rauhaisilla liikkeillä. Lopussa halutessa yhdessä juttelua.

Joka illassa on eri teema voimaannuttamaan herkkyyden omaavia arvokkaita lahjakkuuksia. Mieli ja Keho voimaantuu, raikastuu ja saa tilaa elää vapaampaa elämää. Sielun voima saa tulla esille ja nauttia upeasta elämästä.

Herkkyyden voimaannuttavat illat kahdeksan kertaa joka toinen torstai klo 19:15 - 20:45, 31.8.2023 alkaen.

Paikkana Onnenpaikka, Hakakatu 3, Turku

Voit osallistua yhteen iltaan tai koko kurssiin.

Yhden Illan hinta 22€. Koko kurssi 169€.

Ilmoittaudu etukäteen keskiviikkoon mennessä viestillä terhi@naturalemotions.fi tai puh. 040 736 7035.

Tervetuloa rentoutumaan, raikastumaan ja voimaantumaan, omaan arvokkaaseen elämääsi 🤍

Lue lisää

Rentouttava ryhmätunti ( varattavissa )

                                Raikastava ja voimaannuttava tunti kehon, mielen ja sydämen hyvinvointiin


Ryhmätunti on rentouttavaa itsensä kuuntelua ja leppoisaa yhdessäoloa. Tunnilla tehdään 

-luovan taidemenetelmän harjoitteita joko maalaamisen, kirjoittamisen tai luovan tanssin avulla. 

   Tunnilla mukana: 

-lempeitä, kehoa kuuntelevia ja vapauttavia joogan liikkeitä sekä

- hengitteleviä rentoutusharjoituksia.

Lopussa jutellaan luottavaisesti yhdessä harjoitteiden tuomista oivalluksista. Maalauksista voidaan halutessa tehdä yhteinen ja hauska ryhmäkollaasi.

Havainnoimalla kehossa olevia tunteita, oppii samalla parantamaan itse itseään ja vapauttamaan erilaisia kiputiloja, mm. migreeniä, erilaisia nivelsärkyjä, vatsakipuja, univaikeuksia ja ahdistusta.

Tule vapauttamaan uutta voimaa arkeen. avautumaan parantavaan kehotietoisuuteesi, tunnistamaan tunteitasi ja herkistymään aidon sielullisuuden ja intuition äärelle.

Tunti rentouttaa, vapauttaa sekä voimaannuttaa kehoa, mieltä ja sielua, tuo aitoon tuntemukseen elämässäsi.

Jokaisella meillä on aito sisäinen luovuus. Ja tahto elää oman näköistä elämää. Tunteet antavat meille suuntaa täydempään sielulliseen elämään. Onko sinulle tullut tarve pysähtyä kuuntelemaan, miten sisäinen elämä toteutuu ja miten arvokkaat tunteesi ohjaavat kohti oman näköiseen ja tuntuvaan elämääsi? Avautuvalla tietoisuudella itsestäsi, avaat onnellisuuden elämääsi.

Menetelmä sopii kaikille. Jokainen on oman elämän mahtavin taiteilija. Liikkeet tehdään oman mukavuuden rajojen sisällä ja tunti on vapaa kaikenlaisesta suorittamisesta.

Ota mukaan oma joogamatto, mukavat ja lämpimät vaatteet loppurentoutukseen.

Ryhmäharjoitus:

Tunnemaalaus on oma ja henkilökohtainen maalaus. Lopussa Ryhmänä on mahdollisuus tehdä maalauksista yksi iso ryhmäkollaasi. Maalauksista muodostuvaa kollaasia voidaan katsella uusin silmin ja ehkä huomata ryhmän jäsenissä uusia lahjakkuuksia ja vahvuuksia. Ryhmäkollaasi on hauska. Se voimaannuttaa ja tuo uutta yhteenkuuluvuuden tunnetta.