Viikkotunti ryhmälle

Viikkotunti ryhmälle

Viikkotunnilla tehdään luovan taidemenetelmän harjoitteita, joko maalaamisen, kirjoittamisen tai luovan tanssin avulla. Tuntiin yhdistyy lempeitä, kehoa kuuntelevia ja vapauttavia joogan liikkeitä sekä hengitteleviä rentoutusharjoituksia.

Havainnoimalla kehossa olevia tunteita, oppii samalla parantamaan itse itseään ja vapauttamaan erilaisia kiputiloja, mm. migreeniä, erilaisia nivelsärkyjä, vatsakipuja, univaikeuksia ja ahdistusta.

Tule vapauttamaan uutta voimaa arkeen. avautumaan parantavaan kehotietoisuuteesi, tunnistamaan tunteitasi ja herkistymään aidon intuitiosi äärelle.

Tunti rentouttaa, vapauttaa sekä voimaannuttaa kehoa ja mieltä, aitoon tuntemukseen elämässäsi.

Jokaisella meillä on oma aito luovuus. Ja tahto elää oman näköistä elämää. Tunteet antavat meille suuntaa toteuttaa täydeltä tuntuvaa elämää. Onko sinulle tullut tarve pysähtyä kuuntelemaan, miten oma elämä toteutuu ja miten arvokkaat tunteesi ohjaavat elämääsi? Avautuvalla tietoisuudella itsestäsi, avaat onnellisuuden elämääsi.

Aiempaa osaamista ei tarvita. Jokainen on oman elämän mahtavin taiteilija.

Ota mukaan oma joogamatto, mukavat vaatteet ja halutessasi viltti loppurentoutukseen.

Aika: ma 27.2.2023 klo 16:30 - 17:30

jatkuen 15.5. asti. Ei pääsiäisenä 10.04. eikä vapunpäivänä 01.05.

Paikka: Onnenpaikka, Hakakatu 3, 20540 Turku

Hinta: 24 € / kerta tai 10 kerran sarja 220 € .Hinta sisältää tunnin materiaalit.

Varaa paikkasi ilmoittautumalla oinaanojanterhi@gmail.com, 26.2.mennessä. tai Puh. +358 40 736 7035.Tervetuloa avautumaan omaan luonnolliseen tietoisuuteesi ja intuition voimaan 

Terhi Oinaanoja

Luonnolliset Tunteet 

www.naturalemotions.fi